Yeni Parti Alanya’da 1. Olağan İlçe Kongresi 3 Ekim’de

YAŞAM 02.10.2026 - 21:04, Güncelleme: 02.10.2026 - 21:04
 

Yeni Parti Alanya’da 1. Olağan İlçe Kongresi 3 Ekim’de

Yeni Parti Alanya 1. Olağan İlçe Kongresi, 3 Ekim 2026 Cumartesi günü Alanya Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilecek. Kongre, saat 10.00’da başlayacak ve 17.00’ye kadar sürecek.

BÜLENT KANDEMİR YÖNETİMİNİ BELİRLEYECEK 27 Eylül 2026 tarihinde gerçekleştirilen ön seçimde 999 geçerli oyun tamamını alarak Yeni Parti Alanya İlçe Başkanı seçilen Bülent Kandemir, kongrede birlikte görev yapacağı yeni yönetim kurulunu belirleyerek delegelerin onayına sunacak. Kongreyle birlikte, üyelerin iradesi doğrultusunda şekillenen ilçe teşkilatında yeni dönem de başlamış olacak. ÖRGÜTLENMEDE YENİ DÖNEM Yeni Parti Alanya tarafından yapılan açıklamada, kuruluş sürecinden bu yana üyelerin emeği, dayanışması ve katkılarıyla çalışmaların sürdürüldüğü belirtildi. Yeni dönemde ortak akıl, katılımcılık ve halkla güçlü iletişim anlayışıyla çalışmaların devam ettirilmesinin hedeflendiği ifade edildi. ALANYA’NIN SORUNLARI TAKİP EDİLECEK İlçe teşkilatının Alanya’nın sorunlarını yakından takip edeceği, vatandaşların beklenti ve taleplerini önemseyen bir anlayışla çalışmalarını sürdüreceği bildirildi. Kurucu İlçe Başkanı Bülent Kandemir ve Kurucu Yönetim Kurulu, tüm üyeleri, delegeleri ve Alanyalıları kongreye davet etti. KONGRE BİLGİLERİ Tarih: 3 Ekim 2026 Cumartesi Saat: 10.00–17.00 Yer: Alanya Kültür Merkezi
Yeni Parti Alanya 1. Olağan İlçe Kongresi, 3 Ekim 2026 Cumartesi günü Alanya Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilecek. Kongre, saat 10.00’da başlayacak ve 17.00’ye kadar sürecek.

BÜLENT KANDEMİR YÖNETİMİNİ BELİRLEYECEK

27 Eylül 2026 tarihinde gerçekleştirilen ön seçimde 999 geçerli oyun tamamını alarak Yeni Parti Alanya İlçe Başkanı seçilen Bülent Kandemir, kongrede birlikte görev yapacağı yeni yönetim kurulunu belirleyerek delegelerin onayına sunacak.

Kongreyle birlikte, üyelerin iradesi doğrultusunda şekillenen ilçe teşkilatında yeni dönem de başlamış olacak.

ÖRGÜTLENMEDE YENİ DÖNEM
Yeni Parti Alanya tarafından yapılan açıklamada, kuruluş sürecinden bu yana üyelerin emeği, dayanışması ve katkılarıyla çalışmaların sürdürüldüğü belirtildi.

Yeni dönemde ortak akıl, katılımcılık ve halkla güçlü iletişim anlayışıyla çalışmaların devam ettirilmesinin hedeflendiği ifade edildi.

ALANYA’NIN SORUNLARI TAKİP EDİLECEK
İlçe teşkilatının Alanya’nın sorunlarını yakından takip edeceği, vatandaşların beklenti ve taleplerini önemseyen bir anlayışla çalışmalarını sürdüreceği bildirildi.
Kurucu İlçe Başkanı Bülent Kandemir ve Kurucu Yönetim Kurulu, tüm üyeleri, delegeleri ve Alanyalıları kongreye davet etti.
KONGRE BİLGİLERİ
Tarih: 3 Ekim 2026 Cumartesi
Saat: 10.00–17.00
Yer: Alanya Kültür Merkezi

Antalya HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sonalanya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.