MÜSİAD ve Aile Bakanlığı’ndan Aile Dostu İş Yeri Protokolü

YAŞAM 05.09.2025 - 12:42, Güncelleme: 05.09.2025 - 12:42
 

MÜSİAD ve Aile Bakanlığı’ndan Aile Dostu İş Yeri Protokolü

2025 AİLE YILI KAPSAMINDA TARİHİ ADIM MÜSİAD Genel Merkezi’nde, MÜSİAD ile Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı arasında “Aile Dostu İş Yeri Projesi” protokolü imzalandı. Protokol kapsamında, MÜSİAD üyesi 1.025 firma aracılığıyla 300 bini aşkın çalışana evlilik ve çocuk yardımı desteği sağlanacak.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından ilan edilen 2025 Aile Yılı vizyonu çerçevesinde hayata geçirilen proje, iş dünyasında aile kurumunun desteklenmesi adına tarihi bir adım olarak değerlendiriliyor. MÜSİAD ALANYA ŞUBESİ DE PROTOKOLDE MÜSİAD Alanya Şubesi de protokolde yerini aldı. Şubeyi temsilen Yönetim Kurulu Üyesi Av. Yunus Çetinkaya programa katılım sağladı. TOPLUMSAL DAYANIŞMAYA GÜÇ KATACAK MÜSİAD Alanya Şube Başkanı Celil Kara, protokole ilişkin yaptığı açıklamada şunları söyledi: “Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan tarafından ilan edilen 2025 Aile Yılı kapsamında, MÜSİAD olarak ülkemizin en köklü kurumlarından biri olan aile yapısının güçlendirilmesine katkı sunmaktan büyük bir onur duyuyoruz. İmzalanan bu protokol ile çalışanlarımızın evlilik ve çocuk yardımlarıyla desteklenmesi, yalnızca iş hayatına değil, aynı zamanda toplumsal dayanışmamıza da güç katacaktır. Aile dostu iş yeri anlayışının yaygınlaşması, Türkiye’nin sosyal ve ekonomik kalkınmasına önemli katkılar sağlayacaktır. Bu anlamlı adımın hayırlara vesile olmasını diliyoruz.”  
2025 AİLE YILI KAPSAMINDA TARİHİ ADIM MÜSİAD Genel Merkezi’nde, MÜSİAD ile Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı arasında “Aile Dostu İş Yeri Projesi” protokolü imzalandı. Protokol kapsamında, MÜSİAD üyesi 1.025 firma aracılığıyla 300 bini aşkın çalışana evlilik ve çocuk yardımı desteği sağlanacak.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından ilan edilen 2025 Aile Yılı vizyonu çerçevesinde hayata geçirilen proje, iş dünyasında aile kurumunun desteklenmesi adına tarihi bir adım olarak değerlendiriliyor.

MÜSİAD ALANYA ŞUBESİ DE PROTOKOLDE
MÜSİAD Alanya Şubesi de protokolde yerini aldı. Şubeyi temsilen Yönetim Kurulu Üyesi Av. Yunus Çetinkaya programa katılım sağladı.

TOPLUMSAL DAYANIŞMAYA GÜÇ KATACAK
MÜSİAD Alanya Şube Başkanı Celil Kara, protokole ilişkin yaptığı açıklamada şunları söyledi:
“Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan tarafından ilan edilen 2025 Aile Yılı kapsamında, MÜSİAD olarak ülkemizin en köklü kurumlarından biri olan aile yapısının güçlendirilmesine katkı sunmaktan büyük bir onur duyuyoruz. İmzalanan bu protokol ile çalışanlarımızın evlilik ve çocuk yardımlarıyla desteklenmesi, yalnızca iş hayatına değil, aynı zamanda toplumsal dayanışmamıza da güç katacaktır. Aile dostu iş yeri anlayışının yaygınlaşması, Türkiye’nin sosyal ve ekonomik kalkınmasına önemli katkılar sağlayacaktır. Bu anlamlı adımın hayırlara vesile olmasını diliyoruz.”

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sonalanya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.