Mahalle Muhtarlarıyla İstişare Toplantısı Gerçekleştirildi

YAŞAM 31.01.2026 - 12:00, Güncelleme: 31.01.2026 - 12:00
 

Mahalle Muhtarlarıyla İstişare Toplantısı Gerçekleştirildi

ALANYA’NIN SORUNLARI MASAYA YATIRILDI Önceki Dönem Dışişleri Bakanı ve Antalya Milletvekili Mevlüt Çavuşoğlu’nun teşrifleriyle, mahallelerin sorun ve taleplerinin yerinde dinlenmesi amacıyla istişare toplantısı düzenlendi.

GENİŞ KATILIM SAĞLANDI ALTSO Konferans Salonu’nda gerçekleştirilen toplantıya; DSİ Antalya Bölge Müdürü Özhan Erdanışman, Karayolları Antalya Bölge Müdür Yardımcısı Abdullah Orhun Çubukçu, AK Parti Alanya İlçe Başkanı Mehmet Şarani Tavlı, Alanya Muhtarlar Derneği Başkanı Rüştü Vural, CK Akdeniz Elektrik Genel Müdür Yardımcısı Serkan Kükrek, kurum amirleri ve mahalle muhtarları katıldı. YATIRIMLAR VE TALEPLER ELE ALINDI Toplantıda mahallelerin genel durumu, muhtarlar tarafından iletilen ihtiyaçlar ve çözüm önerileri kapsamlı şekilde değerlendirildi. Mevlüt Çavuşoğlu, Alanya’da hayata geçirilen ve devam eden yatırımlara ilişkin bilgiler paylaşarak muhtarların taleplerini dinledi ve ilgili kurum yetkilileriyle istişarelerde bulundu. KAYMAKAM ÖZTÜRK’TEN TEŞEKKÜR Alanya Kaymakamı Şakir Öner Öztürk, toplantıya katılımlarından ve ilçeye verdikleri desteklerden dolayı Mevlüt Çavuşoğlu’na teşekkür ederken, sorunların tespitine yönelik katkılarından dolayı tüm muhtarlara da şükranlarını sundu.
ALANYA’NIN SORUNLARI MASAYA YATIRILDI Önceki Dönem Dışişleri Bakanı ve Antalya Milletvekili Mevlüt Çavuşoğlu’nun teşrifleriyle, mahallelerin sorun ve taleplerinin yerinde dinlenmesi amacıyla istişare toplantısı düzenlendi.

GENİŞ KATILIM SAĞLANDI

ALTSO Konferans Salonu’nda gerçekleştirilen toplantıya; DSİ Antalya Bölge Müdürü Özhan Erdanışman, Karayolları Antalya Bölge Müdür Yardımcısı Abdullah Orhun Çubukçu, AK Parti Alanya İlçe Başkanı Mehmet Şarani Tavlı, Alanya Muhtarlar Derneği Başkanı Rüştü Vural, CK Akdeniz Elektrik Genel Müdür Yardımcısı Serkan Kükrek, kurum amirleri ve mahalle muhtarları katıldı.

YATIRIMLAR VE TALEPLER ELE ALINDI
Toplantıda mahallelerin genel durumu, muhtarlar tarafından iletilen ihtiyaçlar ve çözüm önerileri kapsamlı şekilde değerlendirildi. Mevlüt Çavuşoğlu, Alanya’da hayata geçirilen ve devam eden yatırımlara ilişkin bilgiler paylaşarak muhtarların taleplerini dinledi ve ilgili kurum yetkilileriyle istişarelerde bulundu.

KAYMAKAM ÖZTÜRK’TEN TEŞEKKÜR
Alanya Kaymakamı Şakir Öner Öztürk, toplantıya katılımlarından ve ilçeye verdikleri desteklerden dolayı Mevlüt Çavuşoğlu’na teşekkür ederken, sorunların tespitine yönelik katkılarından dolayı tüm muhtarlara da şükranlarını sundu.

Antalya HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sonalanya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.