00
Haber Detayı
20 Ekim 2021 - Çarşamba 17:46
 
Karadağ: Testi kırıldı!
CHP İlçe Başkanı Coşkun Karadağ, gazeteci Barış Yarkadaş’ın Mevlüt Çavuşoğlu’nun kızının düğünü diyerek İlçe Başkan Yardımcısı Gökhan Sipahioğlu’na ait görüntüleri paylaşması sonrası konuştu.
SİYASET Haberi
Karadağ: Testi kırıldı!

CHP eski Milletvekili de olan Yarkadaş Sipahioğlu’nun Çırağan Sarayı’ndaki kına gecesi ve çeyiz töreninin görüntülerini Çavuşoğlu’nun kızının düğün töreni öncesine ait şeklinde paylaşarak AK Parti’lilere yönelik ihtişam eleştirinde bulunmuştu. 

Paylaşımının ardından Sipahioğlu, Yarkadaş’a dava açacağını açıklamıştı. Yaşananların ardından konuşan Karadağ, “Yarkadaş bu konuda bildiğim kadarıyla özür diledi ama sonuç itibarıyla testi kırıldı” dedi. 


Karadağ, “Düğünlerimizde kına gecesi, takı merasimleri gelenekseldir. Bunu herkes kendi imkanları doğrultusunda az veya çok yapar. Herkesin malvarlığı ve zenginliğine göre bu işler birazcık farklılık arz eder ancak son günlerde Türkiye gündemini işgal eden bu olayda atlama veya yanlış bilgilendirmeden dolayı özellikle eski meclis üyemiz ve gazeteci Barış Yarkadaş’ın bu düğünü Mevlüt Çavuşoğlu’nun kızının düğünü ile eşleştirilmesinden dolayı yanlış anlaşılma söz konusu oldu. 


Bu görüntüler Çavuşoğlu’nun kızının düğününden değil, yönetim kurulu üyemiz Sipahioğlu’nun düğününün görüntüsü idi. Takdiri tüm halkımızı bırakıyorum. Yanlışlığın asıl sebeplerinden birisi bir basın mensubunun birtakım konuları paylaşırken, konunun asıl kaynağından, doğru kaynaklardan haber alınarak doğru bilgilendirme yapılması çok önemli. 


Bence kazanın başında bu geliyor. Diğer iş ailelerin kendi imkanları doğrultusunda yapmış olduğu bir merasimdir. Buna söyleyeceğimiz bir şey yok ama asıl önemli olan burada partilimiz olan bir basın mensubunun bu düğünlerle ilgili paylaşımları yanlış adreste telaffuz etmesi. Kendisi bu konuda bildiğim kadarıyla özür diledi ama sonuç itibarıyla testi kırıldı” dedi. 

 

Kaynak: Editör: Hamdi Acet
Yorumlar
Haber Yazılımı 0