00
Haber Detayı
30 Eylül 2021 - Perşembe 14:26
 
Karadağ: Testi kırıldı!
CHP Alanya’nın gündemine bomba gibi düşen istifa açıklamasının ardından CHP Alanya İlçe Başkanı Coşkun Karadağ sessizliğini bozdu.
SİYASET Haberi
Karadağ: Testi kırıldı!

Alanya Belediye Meclis Üyesi, aynı zamanda Mahmutlarspor Başkanı olan, CHP’li İnşaat Mühendisi Yılmaz Bağışlar, dün gece şok bir kararla CHP’den istifa ettiğini açıklamıştı. Bağışlar, yaptığı açıklamayla hem CHP’den hem de meclis üyeliğinden istifa ettiğini belirtmişti. 


Bu arada CHP Alanya İlçe Başkan Yardımcısı Gökhan Sipahioğlu, Bağışlar’ın istifasını kendisine sunduğunu, kendisinin de istifayı kabul ettiğini açıkladı. Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin, vatandaş için istediği taleplere geç yanıt vermesini veya hiç yanıt vermemesini gerekçe gösteren Bağışlar, sosyal medya hesabında istifa dilekçesinin altına, “Gitme vaktimizin geldiği söylendi. Dost dediyse üstüne laf etmeyiz. Dosta can feda. Hoşça kal sevgilim. Cumhuriyet Halk Partisi üyeliği sizlerin hakkının korunması kadar değerli olacak. 


Yarın, güzel bir gün. Cumhuriyet Halk Partisi üyeliği istifa dilekçesini tek başıma yazdım, sabah tek başıma istifamı veriyorum. O güzel alevler sizlerin söylemiyle ışık bulmaya devam edecektir. Selametle dostlarım” yazdı. Aldığı kararla hem partisi hem de meclis üyeliğinden istifa eden Alanya Belediyesi’nin CHP’li Meclis Üyesi Yılmaz Bağışlar’ın yerine Millet İttifakı’nın 13. sırasında bulunan muhasebeci Engin Alataş’ın isminin geçmesinin ardından yeni bir açıklama yapan Bağışlar “Cumhuriyet Halk Partisi üyeliği istifa konumdur. 


Boşuna haber ettirmeyiniz kimseyi. Sizlere bu mutluluğu yaşatmayacağım. Meclis üyeliğine ve hizmete devam. Vatandaşa hizmet için sizin altınızda bulmamıza gerek yok ki, kimseye müjde vermeyiniz. Üzülürsünüz!” ifadelerini kullandı. Yılmaz Bağışların açıklamalarının ardından sessizliğini bozan CHP Alanya İlçe Başkanı Coşkun Karadağ, konuyla ilgili açıklamalarda bulunarak “CHP’li Alanya Belediye Meclis üyesi Yılmaz Bağıslar’ın son aylarda yaptığı paylaşımların ardından son olarak gece yarısı attığı istifa mesajı bardağı taşıran son damla oldu. 


Bende sizler gibi konuyu sosyal medya hesabından öğrendim. Kendisi bilir hayırlı olsun. Şimdi yönetimi topluyorum ve bu konuyu görüşeceğiz” ifadelerini kullandı. Karadağ’a istifasını geri çekmesi taktirde ne yapacaklarını sorduğumuzda ise “Testi kırıldı” cevabını verdi.

Kaynak: Editör: Hamdi Acet
Yorumlar
Haber Yazılımı 0