Kaçakçılık operasyonunda 14 şüpheliye işlem

YAŞAM 06.11.2026 - 20:57, Güncelleme: 06.11.2026 - 20:57
 

Kaçakçılık operasyonunda 14 şüpheliye işlem

Antalya Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin son bir haftada gerçekleştirdiği kaçakçılık ve organize suçlarla mücadele operasyonlarında 14 şüpheli hakkında adli işlem yapıldı. Şüphelilerden 3’ü tutuklandı.

Antalya genelinde yürütülen çalışmalarda, suç işlemek amacıyla örgüt kurma, suçtan kaynaklanan mal varlığı değerlerini aklama ve nitelikli dolandırıcılık suçlarına yönelik bir olayda 5 şüpheli hakkında işlem gerçekleştirildi. Şüphelilerden 3’ü çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı. ÇOK SAYIDA KAÇAK ÜRÜN ELE GEÇİRİLDİ Operasyonlarda yapılan aramalarda 1 bin 173 paket kaçak sigara, 370 adet kaçak ilaç, 155 adet kaçak elektronik sigara ve 38 adet kaçak emtia ele geçirildi. 5607 Sayılı Kaçakçılıkla Mücadele Kanunu’na muhalefet suçundan ise 6 ayrı olayda 9 şüpheli hakkında adli işlem yapıldı. Muratpaşa, Kepez, Aksu, Alanya ve Alanya’nın komşusu Manavgat’ta gerçekleştirilen operasyonlarda iş yeri, depo ve ikametlerde aramalar yapıldı. Antalya Emniyet Müdürlüğü, suç ve suçlularla mücadelenin yasaların verdiği yetki ve sorumluluk bilinciyle kararlılıkla sürdürüleceğini bildirdi. Hamdi Acet SonAlanya    
Antalya Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin son bir haftada gerçekleştirdiği kaçakçılık ve organize suçlarla mücadele operasyonlarında 14 şüpheli hakkında adli işlem yapıldı. Şüphelilerden 3’ü tutuklandı.

Antalya genelinde yürütülen çalışmalarda, suç işlemek amacıyla örgüt kurma, suçtan kaynaklanan mal varlığı değerlerini aklama ve nitelikli dolandırıcılık suçlarına yönelik bir olayda 5 şüpheli hakkında işlem gerçekleştirildi. Şüphelilerden 3’ü çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.

ÇOK SAYIDA KAÇAK ÜRÜN ELE GEÇİRİLDİ

Operasyonlarda yapılan aramalarda 1 bin 173 paket kaçak sigara, 370 adet kaçak ilaç, 155 adet kaçak elektronik sigara ve 38 adet kaçak emtia ele geçirildi.

5607 Sayılı Kaçakçılıkla Mücadele Kanunu’na muhalefet suçundan ise 6 ayrı olayda 9 şüpheli hakkında adli işlem yapıldı.

Muratpaşa, Kepez, Aksu, Alanya ve Alanya’nın komşusu Manavgat’ta gerçekleştirilen operasyonlarda iş yeri, depo ve ikametlerde aramalar yapıldı.

Antalya Emniyet Müdürlüğü, suç ve suçlularla mücadelenin yasaların verdiği yetki ve sorumluluk bilinciyle kararlılıkla sürdürüleceğini bildirdi.

Hamdi Acet SonAlanya

 

 

Antalya HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sonalanya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.