İlçe Müftüsü Seven’den Regaip Kandili Mesajı

YAŞAM 25.12.2025 - 11:14, Güncelleme: 25.12.2025 - 11:14
 

İlçe Müftüsü Seven’den Regaip Kandili Mesajı

Alanya İlçe Müftüsü Mehmet Seven, üç ayların başlangıcı ve Regaip Kandili dolayısıyla Alanyalılara hitap ederek, bu mübarek günlerin manevi muhasebe ve Ramazan’a hazırlık fırsatı sunduğunu vurguladı.

ÜÇ AYLAR MANEVİ HAZIRLIĞIN HABERCİSİ Alanya İlçe Müftüsü Mehmet Seven, 21 Aralık Pazar günü itibariyle üç ayların ilki olan Recep ayına girildiğini hatırlattı. Recep ve Şaban aylarının, Ramazan ayının manevi iklimine hazırlık açısından büyük önem taşıdığını belirten Seven, “Üç aylar, Ramazan ayının gölgesinin üzerimize düştüğünü haber verir ve bizleri bu büyük fırsat ayına hazırlar” dedi. REGAİP KANDİLİ PERŞEMBE AKŞAMI İDRAK EDİLECEK Recep ayının ilk cuma gecesinin Regaip Kandili olarak idrak edildiğini ifade eden Müftü Seven, 25 Aralık 2025 Perşembe akşamı Regaip Kandili’nin ihya edileceğini söyledi. Seven, Peygamber Efendimiz’in (s.a.s.) bu geceyi kabul olunan dua zamanları arasında zikrettiğini hatırlattı. “KENDİMİZİ VE GİDİŞATIMIZI GÖZDEN GEÇİRELİM” Regaip Kandili’nin muhasebe ve arınma fırsatı sunduğunu dile getiren Seven, “Bu mübarek gece; imanımızı, hayatımızı ve Rabbimizin huzuruna çıkma hazırlığımızı yeniden değerlendirmemiz için önemli bir vesiledir. Sayılı olan ömrümüzün her anını en güzel şekilde değerlendirmeliyiz” ifadelerini kullandı. HAYIR VE BEREKET TEMENNİSİ Müftü Seven, mesajının sonunda Regaip Kandili’nin Alanyalılara, ülkemize ve tüm İslam âlemine hayırlar getirmesi temennisinde bulunarak, “Yüce Rabbimden bu mübarek gecenin hayırlara vesile olmasını niyaz ediyorum” dedi.
Alanya İlçe Müftüsü Mehmet Seven, üç ayların başlangıcı ve Regaip Kandili dolayısıyla Alanyalılara hitap ederek, bu mübarek günlerin manevi muhasebe ve Ramazan’a hazırlık fırsatı sunduğunu vurguladı.

ÜÇ AYLAR MANEVİ HAZIRLIĞIN HABERCİSİ

Alanya İlçe Müftüsü Mehmet Seven, 21 Aralık Pazar günü itibariyle üç ayların ilki olan Recep ayına girildiğini hatırlattı. Recep ve Şaban aylarının, Ramazan ayının manevi iklimine hazırlık açısından büyük önem taşıdığını belirten Seven, “Üç aylar, Ramazan ayının gölgesinin üzerimize düştüğünü haber verir ve bizleri bu büyük fırsat ayına hazırlar” dedi.

REGAİP KANDİLİ PERŞEMBE AKŞAMI İDRAK EDİLECEK
Recep ayının ilk cuma gecesinin Regaip Kandili olarak idrak edildiğini ifade eden Müftü Seven, 25 Aralık 2025 Perşembe akşamı Regaip Kandili’nin ihya edileceğini söyledi. Seven, Peygamber Efendimiz’in (s.a.s.) bu geceyi kabul olunan dua zamanları arasında zikrettiğini hatırlattı.

“KENDİMİZİ VE GİDİŞATIMIZI GÖZDEN GEÇİRELİM”
Regaip Kandili’nin muhasebe ve arınma fırsatı sunduğunu dile getiren Seven, “Bu mübarek gece; imanımızı, hayatımızı ve Rabbimizin huzuruna çıkma hazırlığımızı yeniden değerlendirmemiz için önemli bir vesiledir. Sayılı olan ömrümüzün her anını en güzel şekilde değerlendirmeliyiz” ifadelerini kullandı.

HAYIR VE BEREKET TEMENNİSİ
Müftü Seven, mesajının sonunda Regaip Kandili’nin Alanyalılara, ülkemize ve tüm İslam âlemine hayırlar getirmesi temennisinde bulunarak, “Yüce Rabbimden bu mübarek gecenin hayırlara vesile olmasını niyaz ediyorum” dedi.

Antalya HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sonalanya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.