Gençler İçin Anlamlı Buluşma: Polis Ekipleriyle Tekne Gezisi

YAŞAM 29.09.2026 - 12:24, Güncelleme: 29.09.2026 - 12:24
 

Gençler İçin Anlamlı Buluşma: Polis Ekipleriyle Tekne Gezisi

Antalya’da çocuk ve gençlerin sosyal ve kültürel gelişimlerine katkı sağlamak amacıyla yürütülen “Gelecek Sensin, Bizimle Güvendesin” projesi kapsamında gençlere yönelik gezi etkinliği düzenlendi.

20 ÖĞRENCİ ETKİNLİĞE KATILDI Asayiş Daire Başkanlığı koordinesinde, Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü tarafından yürütülen Çocuk ve Gençleri Koruma ve Destek Programı (ÇOGEP) kapsamında gerçekleştirilen etkinlik, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğüne bağlı Özgecan Aslan Gençlik Merkezi iş birliğiyle düzenlendi. Etkinliğe Akdeniz Üniversitesinde öğrenim gören 20 öğrenci katıldı. Programla gençlerin birlik, beraberlik ve kardeşlik duygularının güçlendirilmesi, sosyal ve kültürel faaliyetlere katılımlarının desteklenmesi hedeflendi. KARAKOL BOTU VE ARAMA KURTARMA EKİPMANLARI TANITILDI Kahvaltı programıyla başlayan etkinlikte öğrenciler, Deniz Limanı Şube Müdürlüğünü ziyaret etti. Burada karakol botu ile su altı ve arama kurtarma ekipmanları tanıtıldı. Öğrencilere ekiplerin görev alanları ve yürüttükleri çalışmalar hakkında bilgi verildi. Programın devamında Kaleiçi Yat Limanı’ndan Düden Şelalesi’ne tekne gezisi gerçekleştirildi. POLİS-GENÇ İLETİŞİMİ GÜÇLENDİRİLDİ Etkinlikle gençlerin farklı çalışma alanlarını tanımalarına imkân sağlanırken, sosyal ve kültürel gelişimlerine katkıda bulunulması ve polis-genç iletişiminin güçlendirilmesi amaçlandı. Antalya Emniyet Müdürlüğü, çocuk ve gençlerin güvenli, sağlıklı ve sosyal açıdan güçlü bireyler olarak yetişmelerine katkı sağlayan faaliyetlerin “Gelecek Sensin, Bizimle Güvendesin” projesi kapsamında sürdürüleceğini bildirdi. Hamdi Acet SonAlanya
Antalya’da çocuk ve gençlerin sosyal ve kültürel gelişimlerine katkı sağlamak amacıyla yürütülen “Gelecek Sensin, Bizimle Güvendesin” projesi kapsamında gençlere yönelik gezi etkinliği düzenlendi.

20 ÖĞRENCİ ETKİNLİĞE KATILDI

Asayiş Daire Başkanlığı koordinesinde, Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü tarafından yürütülen Çocuk ve Gençleri Koruma ve Destek Programı (ÇOGEP) kapsamında gerçekleştirilen etkinlik, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğüne bağlı Özgecan Aslan Gençlik Merkezi iş birliğiyle düzenlendi.

Etkinliğe Akdeniz Üniversitesinde öğrenim gören 20 öğrenci katıldı. Programla gençlerin birlik, beraberlik ve kardeşlik duygularının güçlendirilmesi, sosyal ve kültürel faaliyetlere katılımlarının desteklenmesi hedeflendi.

KARAKOL BOTU VE ARAMA KURTARMA EKİPMANLARI TANITILDI
Kahvaltı programıyla başlayan etkinlikte öğrenciler, Deniz Limanı Şube Müdürlüğünü ziyaret etti. Burada karakol botu ile su altı ve arama kurtarma ekipmanları tanıtıldı. Öğrencilere ekiplerin görev alanları ve yürüttükleri çalışmalar hakkında bilgi verildi.

Programın devamında Kaleiçi Yat Limanı’ndan Düden Şelalesi’ne tekne gezisi gerçekleştirildi.

POLİS-GENÇ İLETİŞİMİ GÜÇLENDİRİLDİ
Etkinlikle gençlerin farklı çalışma alanlarını tanımalarına imkân sağlanırken, sosyal ve kültürel gelişimlerine katkıda bulunulması ve polis-genç iletişiminin güçlendirilmesi amaçlandı.

Antalya Emniyet Müdürlüğü, çocuk ve gençlerin güvenli, sağlıklı ve sosyal açıdan güçlü bireyler olarak yetişmelerine katkı sağlayan faaliyetlerin “Gelecek Sensin, Bizimle Güvendesin” projesi kapsamında sürdürüleceğini bildirdi.

Hamdi Acet SonAlanya

Antalya HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sonalanya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.