00
Haber Detayı
02 Ekim 2021 - Cumartesi 17:10
 
CHP Alanya kaynaşma kahvaltısında buluştu
Partililer, oda ve dernek başkanlarının davetli olduğu kahvaltı organizasyonunda konuşan CHP İlçe Başkanı Coşkun Karadağ, “CHP iktidarı gözüktü. Bu ülkeyi yönetemeyen iktidar en kısa zamanda sandığı halkın önüne koymak zorunda” diye konuştu.
SİYASET Haberi
CHP Alanya kaynaşma kahvaltısında buluştu

CHP İlçe Teşkilatı tarafından dayanışma kahvaltısı düzenlendi. Dimçayı bölgesindeki bir işletmede düzenlenen kahvaltıya CHP eski İl Başkanı Nusret Bayar, CHP İlçe Başkanı Coşkun Karadağ, CHP İlçe Yönetim Kurulu üyeleri, CHP eski Antalya Milletvekili Devrim Kök, CHP eski İlçe başkanları Mevlüt Güven, Sefa Çorbacı, Şengül Yeşildal, Ali Takavut, İYİ Parti İlçe Sekreteri Şefik Bahçe ve parti yöneticileri, Alanya Ticaret ve Sanayi Odası (ALTSO) Başkanı Mehmet Şahin, oda ve dernek başkanları, Antalya Büyükşehir Belediyesi Alanya Şubesi birim amirleri, muhtarlar ve partililer katıldı. 

 

Kahvaltıya daha önce Millet İttifakı’ndan belediye başkan adayı olan Abdullah Sönmez de katıldı. Kahvaltı organizasyonuna katılanlara teşekkür eden CHP ilçe Başkanı Coşkun Karadağ, pandemi nedeniyle uzun süre bir araya gelemediklerini söyledi. 


Yakın dönemde yaptıkları çalışmaları hatırlatan Karadağ, “Gazipaşa’daki dolum tesisleri ile ilgili sivil toplum örgütleri, partililerimiz, milletvekillerimiz, il başkanımız ve katılımcılarla birlikte Alanya’nın bağrına saplanan bir ölüm tehlikesi karşısında bir eylemimizi gerçekleştirdik ve bunda da başarılı olduk. Emeği geçenlere ve katılımcılara çok teşekkür ediyorum. CHP olarak aynı zamanda HES yapılmak istenen 2 bölgemizde ülke halkının desteğiyle eylem gerçekleştirdik ve bunda netice aldık” dedi.


Daha önce pandemi nedeniyle yüz yüze eğitimin yapılamadığını hatırlatan Karadağ, hükümetin gençlerin yurt sorununu bilerek çözüme kavuşturmadığını söyledi. Karadağ, “Bu çocuklarımızın parkta yatması ve uygun bir ortam içerisinde okullarına gitmesinin engellenmesiyle onları farklı adreslere yönlendirme çabası içindeler. CHP, belediyeler ve birçok kurumla birlikte yurt sorununu el ele çözmek için mücadele ediyor. CHP iktidarında gençlerimizin hem KYK hem de birikmiş birtakım borçlarının affedileceğinin müjdesini genel başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu müjdeledi” diye konuştu.

 

 

Kaynak: Editör: Hamdi Acet
Yorumlar
Haber Yazılımı 0