Başhekim Karakuş Yılmaz’dan Gazi’ye Anlamlı Ziyaret

YAŞAM 22.09.2025 - 17:33, Güncelleme: 22.09.2025 - 17:33
 

Başhekim Karakuş Yılmaz’dan Gazi’ye Anlamlı Ziyaret

Alanya Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Banu Karakuş Yılmaz, hastanenin Evde Sağlık Hizmetleri kapsamında sağlık hizmeti alan Muharip Gazi Murat Caner’i evinde ziyaret etti.

GAZİYE DESTEK VE MİNNET 1997 yılında Kuzey Irak’ta gazi olan ve sonrasında parapleji (her iki bacakta ve sol elde işlev kaybı) tanısı konulan Murat Caner, Başhekim Prof. Dr. Banu Karakuş Yılmaz ve Evde Sağlık Hizmetleri Ekibi tarafından evinde ziyaret edilerek sağlık durumu hakkında bilgi aldı. Samimi bir sohbet ortamında gerçekleşen ziyarette Başhekim Karakuş Yılmaz şu ifadeleri kullandı: “Ülkemizin huzurunu, birlik ve beraberliğini, bayrağımızın özgürce dalgalanmasını gazilerimize ve ebediyete intikal eden şehitlerimize borçluyuz. Biz sağlık çalışanları olarak gazilerimizin onurlu yaşamlarına destek olmayı, yanlarında bulunmayı ve sağlık durumlarını yakından takip etmeyi sürdüreceğiz.” GAZİ CANER’DEN TEŞEKKÜR Hatırlanmanın kendisini çok mutlu ettiğini belirten Gazi Murat Caner ise, “Bizim tek isteğimiz milletimizin birlik ve beraberlik içinde olmasıdır. Bizleri unutmadığınız ve yanımızda olduğunuz için sizin nezdinizde tüm sağlık çalışanlarına teşekkür ederim.” dedi.  
Alanya Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Banu Karakuş Yılmaz, hastanenin Evde Sağlık Hizmetleri kapsamında sağlık hizmeti alan Muharip Gazi Murat Caner’i evinde ziyaret etti.

GAZİYE DESTEK VE MİNNET

1997 yılında Kuzey Irak’ta gazi olan ve sonrasında parapleji (her iki bacakta ve sol elde işlev kaybı) tanısı konulan Murat Caner, Başhekim Prof. Dr. Banu Karakuş Yılmaz ve Evde Sağlık Hizmetleri Ekibi tarafından evinde ziyaret edilerek sağlık durumu hakkında bilgi aldı.

Samimi bir sohbet ortamında gerçekleşen ziyarette Başhekim Karakuş Yılmaz şu ifadeleri kullandı:
“Ülkemizin huzurunu, birlik ve beraberliğini, bayrağımızın özgürce dalgalanmasını gazilerimize ve ebediyete intikal eden şehitlerimize borçluyuz. Biz sağlık çalışanları olarak gazilerimizin onurlu yaşamlarına destek olmayı, yanlarında bulunmayı ve sağlık durumlarını yakından takip etmeyi sürdüreceğiz.”

GAZİ CANER’DEN TEŞEKKÜR
Hatırlanmanın kendisini çok mutlu ettiğini belirten Gazi Murat Caner ise, “Bizim tek isteğimiz milletimizin birlik ve beraberlik içinde olmasıdır. Bizleri unutmadığınız ve yanımızda olduğunuz için sizin nezdinizde tüm sağlık çalışanlarına teşekkür ederim.” dedi.

 

Antalya HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sonalanya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.