Asayiş Olaylarında 161 Şahıs Tutuklandı

ASAYİŞ 13.06.2025 - 12:20, Güncelleme: 13.06.2025 - 12:20
 

Asayiş Olaylarında 161 Şahıs Tutuklandı

Antalya Emniyet Müdürlüğü, 1 haftalık asayiş raporunu kamuoyuyla paylaştı. Kent genelinde gerçekleşen operasyon ve denetimlerde yüzlerce kişi yakalanırken, çok sayıda silah ve çalıntı araç da ele geçirildi.

BİN 721 KİŞİ YAKALANDI Son bir haftada "kasten öldürme, kasten yaralama, yağma, cinsel suçlar ve hırsızlık" başta olmak üzere çeşitli suçlara yönelik yapılan çalışmalarda 270 bin 208 kişi sorgulandı. Bu kapsamda aranan 487 kişinin de aralarında bulunduğu toplam bin 721 kişi yakalandı. Adli mercilere sevk edilen 161 şahıs ise tutuklandı. 16 ARAÇ ELE GEÇİRİLDİ Yapılan denetimlerde 54 bin 119 otomobil ve motosiklet kontrol edilirken, çalıntı, hacizli ya da yakalama kaydı bulunan 16 araç ele geçirildi. KUMAR VE KABAHATLERE GEÇİT YOK Antalya genelinde denetlenen 194 geçici konaklama yeri ve 47 kiralık araç firmasında çeşitli işlemler yapılırken, “kumar oynanması için yer ve imkân sağlama” suçundan 1 olayda 2 kişiye işlem yapıldı. Ayrıca Kabahatler Kanunu kapsamında 177 kişiye idari para cezası uygulandı. ÇOK SAYIDA SİLAH ELE GEÇİRİLDİ Operasyonlarda toplam:43 adet ateşli silah,487 adet fişek ve tüfek kartuşu,3 adet kesici alet ele geçirildi. Antalya Emniyet Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada, suç ve suçlularla mücadelenin aynı kararlılıkla sürdürüleceği vurgulandı.
Antalya Emniyet Müdürlüğü, 1 haftalık asayiş raporunu kamuoyuyla paylaştı. Kent genelinde gerçekleşen operasyon ve denetimlerde yüzlerce kişi yakalanırken, çok sayıda silah ve çalıntı araç da ele geçirildi.

BİN 721 KİŞİ YAKALANDI

Son bir haftada "kasten öldürme, kasten yaralama, yağma, cinsel suçlar ve hırsızlık" başta olmak üzere çeşitli suçlara yönelik yapılan çalışmalarda 270 bin 208 kişi sorgulandı. Bu kapsamda aranan 487 kişinin de aralarında bulunduğu toplam bin 721 kişi yakalandı. Adli mercilere sevk edilen 161 şahıs ise tutuklandı.

16 ARAÇ ELE GEÇİRİLDİ
Yapılan denetimlerde 54 bin 119 otomobil ve motosiklet kontrol edilirken, çalıntı, hacizli ya da yakalama kaydı bulunan 16 araç ele geçirildi.

KUMAR VE KABAHATLERE GEÇİT YOK
Antalya genelinde denetlenen 194 geçici konaklama yeri ve 47 kiralık araç firmasında çeşitli işlemler yapılırken, “kumar oynanması için yer ve imkân sağlama” suçundan 1 olayda 2 kişiye işlem yapıldı. Ayrıca Kabahatler Kanunu kapsamında 177 kişiye idari para cezası uygulandı.

ÇOK SAYIDA SİLAH ELE GEÇİRİLDİ
Operasyonlarda toplam:43 adet ateşli silah,487 adet fişek ve tüfek kartuşu,3 adet kesici alet ele geçirildi.

Antalya Emniyet Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada, suç ve suçlularla mücadelenin aynı kararlılıkla sürdürüleceği vurgulandı.

Antalya HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sonalanya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.