Antalya’da Son Bir Haftada 211 Şahıs Tutuklandı
Antalya’da Son Bir Haftada 211 Şahıs Tutuklandı
Antalya’da Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin son bir haftada gerçekleştirdiği asayiş uygulama ve denetimlerinde 195 bin 735 şahıs sorgulanırken, 211 kişi tutuklandı. Operasyonlarda çok sayıda silah, fişek ve kesici alet ele geçirildi.
Antalya’da Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin son bir haftada gerçekleştirdiği asayiş uygulama ve denetimlerinde 195 bin 735 şahıs sorgulanırken, 211 kişi tutuklandı. Operasyonlarda çok sayıda silah, fişek ve kesici alet ele geçirildi.
1.787 ŞAHIS YAKALANDI
Antalya Emniyet Müdürlüğü birimlerince son bir hafta içerisinde başta kasten öldürme, kasten yaralama, yağma, cinsel suçlar ve hırsızlık olmak üzere meydana gelen asayiş olayları ile uygulama ve denetimler gerçekleştirildi.
Çalışmalar kapsamında 195 bin 735 şahsın sorgulaması yapıldı. Aralarında 428 aranan şahsın da bulunduğu toplam 1.787 kişi yakalandı. Adli makamlara sevk edilen şahıslardan 211’i tutuklandı.
46 BİN 790 ARAÇ DENETLENDİ
Emniyet ekipleri tarafından 46 bin 790 otomobil ve motosiklet incelendi. Denetimlerde çalıntı, hacizli veya yakalama kararı bulunan 17 otomobil ve motosiklet ele geçirildi.
KUMAR DENETİMLERİ SÜRDÜ
Kumar oynanması için yer ve imkan sağlama suçu kapsamında 4 olayda 18 şahıs hakkında idari işlem uygulandı.
Kabahatler Kanunu kapsamında ise 236 şahsa idari para cezası verildi.
KONAKLAMA VE KİRALIK ARAÇLAR DENETLENDİ
Kent genelinde güvenlik denetimleri kapsamında 411 geçici konaklama yeri ile 57 kiralık araç firması kontrol edildi.
SİLAH VE MÜHİMMAT ELE GEÇİRİLDİ
Yapılan çalışmalar sonucunda;
31 adet ateşli silah,
256 adet fişek ve tüfek kartuşu,
10 adet kesici alet ele geçirildi.
Antalya Emniyet Müdürlüğü, suç ve suçlularla mücadele çalışmalarının, yasaların verdiği yetki ve sorumluluk bilinciyle hız kesmeden ve aynı kararlılıkla sürdürüleceğini bildirdi.
Hamdi Acet SonAlanya
Antalya HABERİ
Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.
