Antalya’da Son 2 Haftada 513 Kişi Tutuklandı
Antalya’da Son 2 Haftada 513 Kişi Tutuklandı
Antalya Emniyet Müdürlüğü birimlerince il genelinde son iki haftada gerçekleştirilen asayiş uygulamaları ve denetimlerde dikkat çeken sonuçlar elde edildi.
Antalya Emniyet Müdürlüğü birimlerince il genelinde son iki haftada gerçekleştirilen asayiş uygulamaları ve denetimlerde dikkat çeken sonuçlar elde edildi.
“Kasten Öldürme, Kasten Yaralama, Yağma, Cinsel Suçlar ve Hırsızlık” başta olmak üzere meydana gelen asayiş olaylarına yönelik yapılan çalışmalarda binlerce kişi sorgulandı, aranan şahıslar yakalandı ve çok sayıda silah ele geçirildi.
3 BİN 238 ŞAHIS YAKALANDI
Yapılan denetimlerde 406 bin 391 şahıs sorgulandı. Aranan 1.289 kişi olmak üzere toplam 3 bin 238 şahıs yakalandı. Adli makamlara sevk edilen 513 kişi ise tutuklanarak cezaevine gönderildi.
74 ÇALINTI VE HACİZLİ ARAÇ ELE GEÇİRİLDİ
Uygulamalarda 87 bin 84 otomobil ve motosiklet incelendi. Çalıntı, hacizli ya da yakalamalı olduğu tespit edilen 74 araç ele geçirildi.
OTEL VE ARAÇ KİRALAMA FİRMALARINA DENETİM
Denetimler kapsamında 799 geçici konaklama yeri ile 183 kiralık araç firması kontrol edildi. Kurallara uymadığı belirlenen 3 işletmeye ve 1 araç kiralama firmasına idari yaptırım uygulandı.
KUMAR VE KABAHATLER KANUNU İŞLEMLERİ
“Kumar Oynanması İçin Yer ve İmkan Sağlama” suçu kapsamında 8 ayrı olayda 35 şahsa işlem yapıldı.
Kabahatler Kanunu kapsamında ise 523 kişiye idari para cezası uygulandı.
51 ATEŞLİ SİLAH ELE GEÇİRİLDİ
Yapılan çalışmalar neticesinde;
51 adet ateşli silah,
216 adet fişek ve tüfek kartuşu,
4 adet kesici alet ile bir miktar para ele geçirildi.
Antalya Emniyet Müdürlüğü yetkilileri, suç ve suçlularla mücadelenin yasaların verdiği yetki ve sorumluluk bilinciyle kararlılıkla sürdürüleceğini bildirdi.
Antalya HABERİ
Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.
