Antalya’da Kolluk Gözetim Komisyonu Toplantısı Yapıldı

YAŞAM 04.07.2025 - 17:58, Güncelleme: 04.07.2025 - 17:58
 

Antalya’da Kolluk Gözetim Komisyonu Toplantısı Yapıldı

İçişleri Bakan Yardımcısı Mehmet Sağlam’ın başkanlığında düzenlenen toplantıda, Kolluk Gözetim Komisyonu'nun çalışmaları değerlendirildi. Toplantıya Alanya’yı temsilen Kaymakam Şakir Öner Öztürk ve yerel temsilciler katıldı.

ALANYA’DAN GENİŞ KATILIM Antalya’da düzenlenen istişare toplantısına, Antalya İl ve İlçe İnsan Hakları Kurulu Üyeleri ile birlikte yerel temsilciler yoğun katılım sağladı. Alanya’yı temsilen toplantıda; Kaymakam Şakir Öner Öztürk, Alanya Belediye Başkan Yardımcısı Ali Yenialp, Hazine Avukatı Osman Murat Kandemir ve ALÇED Başkanı Şerefnur Kayhan yer aldı. KOMİSYON ÇALIŞMALARI MASAYA YATIRILDI Toplantıda, Kolluk Gözetim Komisyonu’nun bugüne kadar yürüttüğü faaliyetler kapsamlı biçimde değerlendirildi. Ayrıca, gelecekte atılması planlanan adımlar ve yapılacak çalışmalar hakkında görüş alışverişinde bulunuldu. İSTİŞARELER DEVAM EDECEK İçişleri Bakan Yardımcısı Mehmet Sağlam, kolluk kuvvetlerinin denetlenmesi ve insan hakları temelli güvenlik anlayışının güçlendirilmesi yönündeki çalışmaların sürdürüleceğini vurguladı. Toplantının sonunda katılımcılara katkılarından dolayı teşekkür edildi.  
İçişleri Bakan Yardımcısı Mehmet Sağlam’ın başkanlığında düzenlenen toplantıda, Kolluk Gözetim Komisyonu'nun çalışmaları değerlendirildi. Toplantıya Alanya’yı temsilen Kaymakam Şakir Öner Öztürk ve yerel temsilciler katıldı.

ALANYA’DAN GENİŞ KATILIM

Antalya’da düzenlenen istişare toplantısına, Antalya İl ve İlçe İnsan Hakları Kurulu Üyeleri ile birlikte yerel temsilciler yoğun katılım sağladı. Alanya’yı temsilen toplantıda; Kaymakam Şakir Öner Öztürk, Alanya Belediye Başkan Yardımcısı Ali Yenialp, Hazine Avukatı Osman Murat Kandemir ve ALÇED Başkanı Şerefnur Kayhan yer aldı.

KOMİSYON ÇALIŞMALARI MASAYA YATIRILDI
Toplantıda, Kolluk Gözetim Komisyonu’nun bugüne kadar yürüttüğü faaliyetler kapsamlı biçimde değerlendirildi. Ayrıca, gelecekte atılması planlanan adımlar ve yapılacak çalışmalar hakkında görüş alışverişinde bulunuldu.

İSTİŞARELER DEVAM EDECEK
İçişleri Bakan Yardımcısı Mehmet Sağlam, kolluk kuvvetlerinin denetlenmesi ve insan hakları temelli güvenlik anlayışının güçlendirilmesi yönündeki çalışmaların sürdürüleceğini vurguladı. Toplantının sonunda katılımcılara katkılarından dolayı teşekkür edildi.

 

Antalya HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sonalanya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.