Antalya’da 10 Bin Vatandaş Suçlara Karşı Bilgilendirildi

YAŞAM 27.09.2025 - 12:27, Güncelleme: 27.09.2025 - 12:27
 

Antalya’da 10 Bin Vatandaş Suçlara Karşı Bilgilendirildi

POLİS-HALK İLİŞKİLERİ GÜÇLENİYOR Polis–halk ilişkilerini güçlendirmek, suçla etkin mücadelede vatandaşların desteğini almak ve güvenlik tedbirlerini artırmak amacıyla Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü son 1 haftada çeşitli faaliyetler gerçekleştirdi.

ÜNİVERSİTE, OKULLAR VE MAHALLELERDE BİLGİLENDİRME Bu kapsamda; Akdeniz Üniversitesi’nde ve okul çevrelerinde öğrencilerle buluşuldu, otogar, iş yerleri, mahalleler, kamu kurumları, muhtarlıklar, semt pazarları, alışveriş merkezleri, kıraathaneler ve ikametlerde bilgilendirme çalışmaları yapıldı. Mahallelerde huzur toplantıları düzenlendi, ayrıca Gaziler Günü ve Ahilik Haftası etkinliklerine katılım sağlandı. 10 BİN VATANDAŞA ULAŞILDI Yapılan çalışmalar sonucunda yaklaşık 10 bin vatandaş “Genel Güvenlik Tedbirleri, İletişim Yoluyla Dolandırıcılık, Hırsızlık, Güvenli İnternet Kullanımı, Siber Suçlar, Trafik Kuralları ve KADES” konularında bilgilendirildi. Vatandaşlara broşür ve afişler dağıtıldı. BİLGİLENDİRME ÇALIŞMALARI DEVAM EDECEK Emniyet Müdürlüğü, vatandaşların huzur ve güvenliği için bilgilendirme ve farkındalık çalışmalarına aralıksız devam edeceğini açıkladı.  
POLİS-HALK İLİŞKİLERİ GÜÇLENİYOR Polis–halk ilişkilerini güçlendirmek, suçla etkin mücadelede vatandaşların desteğini almak ve güvenlik tedbirlerini artırmak amacıyla Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü son 1 haftada çeşitli faaliyetler gerçekleştirdi.

ÜNİVERSİTE, OKULLAR VE MAHALLELERDE BİLGİLENDİRME

Bu kapsamda; Akdeniz Üniversitesi’nde ve okul çevrelerinde öğrencilerle buluşuldu, otogar, iş yerleri, mahalleler, kamu kurumları, muhtarlıklar, semt pazarları, alışveriş merkezleri, kıraathaneler ve ikametlerde bilgilendirme çalışmaları yapıldı. Mahallelerde huzur toplantıları düzenlendi, ayrıca Gaziler Günü ve Ahilik Haftası etkinliklerine katılım sağlandı.

10 BİN VATANDAŞA ULAŞILDI
Yapılan çalışmalar sonucunda yaklaşık 10 bin vatandaş “Genel Güvenlik Tedbirleri, İletişim Yoluyla Dolandırıcılık, Hırsızlık, Güvenli İnternet Kullanımı, Siber Suçlar, Trafik Kuralları ve KADES” konularında bilgilendirildi. Vatandaşlara broşür ve afişler dağıtıldı.

BİLGİLENDİRME ÇALIŞMALARI DEVAM EDECEK
Emniyet Müdürlüğü, vatandaşların huzur ve güvenliği için bilgilendirme ve farkındalık çalışmalarına aralıksız devam edeceğini açıkladı.

 

Antalya HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sonalanya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.