Antalya’da 1 Haftada 1.929 Şahıs Yakalandı

ASAYİŞ 13.04.2026 - 17:22, Güncelleme: 13.04.2026 - 17:22
 

Antalya’da 1 Haftada 1.929 Şahıs Yakalandı

Antalya Emniyet Müdürlüğü tarafından kent genelinde son 1 haftada gerçekleştirilen asayiş uygulamalarında dikkat çeken sonuçlar elde edildi.

GENİŞ ÇAPLI DENETİM “Kasten öldürme, kasten yaralama, yağma, cinsel suçlar ve hırsızlık” başta olmak üzere birçok suça yönelik yapılan çalışmalarda toplam 206.447 şahıs sorgulandı. Bu kapsamda 757’si aranan olmak üzere 1.929 şahıs yakalandı, adli makamlara sevk edilen 336 kişi tutuklandı. ARAÇ VE İŞYERİ DENETİMLERİ Denetimlerde 43.116 araç incelenirken, çalıntı, hacizli ve yakalamalı 20 araç ele geçirildi. Ayrıca 181 geçici konaklama yeri ile 44 araç kiralama firması kontrol edildi. İki araç kiralama firmasına idari yaptırım uygulandı. KUMAR VE KABAHATLERLE MÜCADELE Kumar oynanması için yer ve imkan sağlama suçuna ilişkin 3 olayda 14 şahsa işlem yapılırken, Kabahatler Kanunu kapsamında 259 kişiye idari para cezası kesildi. SİLAH VE MÜHİMMAT ELE GEÇİRİLDİ Yapılan operasyonlarda 69 ateşli silah, 50.216 fişek/tüfek kartuşu ve 2 kesici alet ele geçirildi. “MÜCADELE KARARLILIKLA SÜRECEK” Antalya Emniyet Müdürlüğü, suç ve suçlularla mücadelenin aynı kararlılıkla devam edeceğini açıkladı.
Antalya Emniyet Müdürlüğü tarafından kent genelinde son 1 haftada gerçekleştirilen asayiş uygulamalarında dikkat çeken sonuçlar elde edildi.

GENİŞ ÇAPLI DENETİM

“Kasten öldürme, kasten yaralama, yağma, cinsel suçlar ve hırsızlık” başta olmak üzere birçok suça yönelik yapılan çalışmalarda toplam 206.447 şahıs sorgulandı.

Bu kapsamda 757’si aranan olmak üzere 1.929 şahıs yakalandı, adli makamlara sevk edilen 336 kişi tutuklandı.

ARAÇ VE İŞYERİ DENETİMLERİ
Denetimlerde 43.116 araç incelenirken, çalıntı, hacizli ve yakalamalı 20 araç ele geçirildi.

Ayrıca 181 geçici konaklama yeri ile 44 araç kiralama firması kontrol edildi. İki araç kiralama firmasına idari yaptırım uygulandı.

KUMAR VE KABAHATLERLE MÜCADELE
Kumar oynanması için yer ve imkan sağlama suçuna ilişkin 3 olayda 14 şahsa işlem yapılırken, Kabahatler Kanunu kapsamında 259 kişiye idari para cezası kesildi.

SİLAH VE MÜHİMMAT ELE GEÇİRİLDİ
Yapılan operasyonlarda 69 ateşli silah, 50.216 fişek/tüfek kartuşu ve 2 kesici alet ele geçirildi.

“MÜCADELE KARARLILIKLA SÜRECEK”
Antalya Emniyet Müdürlüğü, suç ve suçlularla mücadelenin aynı kararlılıkla devam edeceğini açıkladı.

Antalya HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sonalanya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.