ALTSO’DAN AZERBAYCAN’DA ÖNEMLİ TEMASLAR
ALTSO’DAN AZERBAYCAN’DA ÖNEMLİ TEMASLAR
Alanya Ticaret ve Sanayi Odası (ALTSO) Başkanı Eray Erdem, Azerbaycan’a gerçekleştirilen iş gezisi kapsamında Türkiye Cumhuriyeti Bakü Büyükelçiliği’nde önemli ziyaretlerde bulundu.
Alanya Ticaret ve Sanayi Odası (ALTSO) Başkanı Eray Erdem, Azerbaycan’a gerçekleştirilen iş gezisi kapsamında Türkiye Cumhuriyeti Bakü Büyükelçiliği’nde önemli ziyaretlerde bulundu.
TİCARİ İLİŞKİLER MASAYA YATIRILDI
Ziyaret kapsamında, Türkiye Cumhuriyeti Bakü Büyükelçiliği Ticaret Baş Müşaviri Murat Yaman ve görevi devralmaya hazırlanan Ticaret Müşaviri Nevzat Bozkurt ile bir araya gelindi. Görüşmelerde, Türkiye ile Azerbaycan arasındaki ticari ilişkilerin geliştirilmesine yönelik yürütülen çalışmalar hakkında detaylı bilgi alındı.
YATIRIMCILARA REHBERLİK DESTEĞİ
Ticaret Müşavirliği’nin, Azerbaycan’da faaliyet göstermek isteyen Türk iş insanlarına rehberlik ettiği, bürokratik süreçlerde destek sağladığı ve yatırım süreçlerinin sağlıklı ilerlemesi adına önemli bir rol üstlendiği ifade edildi.
Ayrıca görüşmelerde, Türk vatandaşlarına yönelik sağlanan muafiyetler ve çeşitli kolaylıklar hakkında kapsamlı bilgiler edinilirken, Azerbaycan pazarına giriş yapmak isteyen yatırımcılar için mevcut fırsatlar da değerlendirildi.
ERDEM’DEN TEŞEKKÜR MESAJI
ALTSO Başkanı Eray Erdem, nazik ev sahiplikleri ve değerli paylaşımları dolayısıyla Murat Yaman ve Nevzat Bozkurt’a teşekkür ederek çalışmalarında başarılar diledi.
Antalya HABERİ
Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.
