ALTSO MECLİSİNDE KÜLTÜR VE EKONOMİ AYNI MASADA

YAŞAM 20.05.2026 - 17:35, Güncelleme: 20.05.2026 - 17:35
 

ALTSO MECLİSİNDE KÜLTÜR VE EKONOMİ AYNI MASADA

YENİ HİZMET BİNASI İÇİN YETKİ VERİLDİ Alanya Ticaret ve Sanayi Odası (Alanya Ticaret ve Sanayi Odası) Mayıs ayı olağan meclis toplantısı, Meclis Başkanı Mehmet Kural başkanlığında gerçekleştirildi. Toplantıda, ALTSO’ya kazandırılması planlanan yeni hizmet binası için yönetim kuruluna oy birliğiyle yetki verildi.

ERDEM’DEN TEŞEKKÜR VE PROJE VURGUSU ALTSO Başkanı Eray Erdem, yeni hizmet binasının Alanya iş dünyasına uzun yıllar hizmet verecek modern bir yapı olacağını belirterek meclis üyelerine desteklerinden dolayı teşekkür etti. Erdem ayrıca Mayıs ayı faaliyetleri kapsamında Azerbaycan’a gerçekleştirilen iş gezisine değinerek, yatırım fırsatları ve ekonomik temaslar hakkında değerlendirmelerde bulundu. AZERBAYCAN ZİYARETİ VE ANKARA TEMASLARI Başkan Erdem, iş insanlarının katılımıyla yapılan Azerbaycan ziyaretinde önemli temaslar kurulduğunu ve yatırım imkanlarının yerinde incelendiğini ifade etti. Ayrıca Ankara temasları ve diğer toplantılar hakkında da meclis üyelerine bilgi verdi. TARİHTE ALANYA KİTABINA TEŞEKKÜR “Tarihte Alanya” kitabının yazarı Faruk Nafiz Koçak da toplantıya katılarak, kitabın yeniden basımına katkı sağlayan ALTSO yönetimine teşekkür etti. ALANYA’NIN KÜLTÜREL DEĞERİ VURGULANDI Meclis Başkanı Mehmet Kural ise “Tarihte Alanya” eserinin kentin kültürel hafızası açısından önemli bir değer olduğunu belirterek, yazar Koçak’a katkılarından dolayı teşekkür etti.
YENİ HİZMET BİNASI İÇİN YETKİ VERİLDİ Alanya Ticaret ve Sanayi Odası (Alanya Ticaret ve Sanayi Odası) Mayıs ayı olağan meclis toplantısı, Meclis Başkanı Mehmet Kural başkanlığında gerçekleştirildi. Toplantıda, ALTSO’ya kazandırılması planlanan yeni hizmet binası için yönetim kuruluna oy birliğiyle yetki verildi.

ERDEM’DEN TEŞEKKÜR VE PROJE VURGUSU

ALTSO Başkanı Eray Erdem, yeni hizmet binasının Alanya iş dünyasına uzun yıllar hizmet verecek modern bir yapı olacağını belirterek meclis üyelerine desteklerinden dolayı teşekkür etti.

Erdem ayrıca Mayıs ayı faaliyetleri kapsamında Azerbaycan’a gerçekleştirilen iş gezisine değinerek, yatırım fırsatları ve ekonomik temaslar hakkında değerlendirmelerde bulundu.

AZERBAYCAN ZİYARETİ VE ANKARA TEMASLARI
Başkan Erdem, iş insanlarının katılımıyla yapılan Azerbaycan ziyaretinde önemli temaslar kurulduğunu ve yatırım imkanlarının yerinde incelendiğini ifade etti. Ayrıca Ankara temasları ve diğer toplantılar hakkında da meclis üyelerine bilgi verdi.

TARİHTE ALANYA KİTABINA TEŞEKKÜR
“Tarihte Alanya” kitabının yazarı Faruk Nafiz Koçak da toplantıya katılarak, kitabın yeniden basımına katkı sağlayan ALTSO yönetimine teşekkür etti.

ALANYA’NIN KÜLTÜREL DEĞERİ VURGULANDI
Meclis Başkanı Mehmet Kural ise “Tarihte Alanya” eserinin kentin kültürel hafızası açısından önemli bir değer olduğunu belirterek, yazar Koçak’a katkılarından dolayı teşekkür etti.

Antalya HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sonalanya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.