Alanyaspor Yeni Sezona Golsüz Başladı

SPOR 12.07.2025 - 20:39, Güncelleme: 12.07.2025 - 20:39
 

Alanyaspor Yeni Sezona Golsüz Başladı

ERZURUM KAMPINDAKİ İLK HAZIRLIK MAÇINDA GOL SESİ ÇIKMADI Trendyol Süper Lig ekiplerinden Corendon Alanyaspor, yeni sezon hazırlıklarına Erzurum'da devam ediyor. Palandöken Yüksek İrtifa Kamp Merkezi’nde yoğun tempoyla çalışmalarını sürdüren turuncu-yeşilli ekip, kampın ilk hazırlık maçında Azerbaycan Premier Ligi takımlarından Araz Nahçıvan PFK ile karşı karşıya geldi.

Hazırlık maçında her iki ekip de kontrollü bir oyun ortaya koyarken, teknik heyetler farklı oyuncu gruplarını deneme fırsatı buldu. Özellikle Alanyaspor’un genç oyuncularının performansı dikkat çekerken, maç boyunca gol sesi çıkmadı ve mücadele 0-0 eşitlikle sona erdi. GENÇLER SAHADA, SİSTEM ARAYIŞI SÜRÜYOR Teknik direktör  mücadelede geniş rotasyon uygulayarak hazırlık kampındaki tüm oyuncuların fiziksel durumunu gözlemleme fırsatı buldu. Alanyaspor’un özellikle orta sahada topa sahip olma konusunda etkili olduğu gözlenirken, son vuruşlarda yaşanan eksiklikler dikkat çekti. Defans hattı ise maç boyunca disiplinli bir görüntü sergileyerek rakibe net gol pozisyonu şansı tanımadı. YENİ TRANSFERLER DE SAHADAYDI Alanyaspor’un yeni sezon öncesi kadrosuna kattığı bazı futbolcular da ilk kez turuncu-yeşilli formayla sahaya çıktı. Yeni transferlerin takıma uyum sağlama sürecinde olduğu ve ilerleyen maçlarda daha fazla süre alacağı belirtildi. İKİNCİ HAZIRLIK MAÇI HAFTA İÇİNDE Corendon Alanyaspor’un Erzurum kampı, 14 Temmuz'a kadar devam edecek. Teknik ekip, kamp boyunca iki hazırlık maçı daha planlandığını açıkladı. Bu karşılaşmalarda da takımın fiziksel gelişimi ve oyun sistemi üzerine denemeler yapılması bekleniyor.
ERZURUM KAMPINDAKİ İLK HAZIRLIK MAÇINDA GOL SESİ ÇIKMADI Trendyol Süper Lig ekiplerinden Corendon Alanyaspor, yeni sezon hazırlıklarına Erzurum'da devam ediyor. Palandöken Yüksek İrtifa Kamp Merkezi’nde yoğun tempoyla çalışmalarını sürdüren turuncu-yeşilli ekip, kampın ilk hazırlık maçında Azerbaycan Premier Ligi takımlarından Araz Nahçıvan PFK ile karşı karşıya geldi.

Hazırlık maçında her iki ekip de kontrollü bir oyun ortaya koyarken, teknik heyetler farklı oyuncu gruplarını deneme fırsatı buldu. Özellikle Alanyaspor’un genç oyuncularının performansı dikkat çekerken, maç boyunca gol sesi çıkmadı ve mücadele 0-0 eşitlikle sona erdi.

GENÇLER SAHADA, SİSTEM ARAYIŞI SÜRÜYOR
Teknik direktör  mücadelede geniş rotasyon uygulayarak hazırlık kampındaki tüm oyuncuların fiziksel durumunu gözlemleme fırsatı buldu. Alanyaspor’un özellikle orta sahada topa sahip olma konusunda etkili olduğu gözlenirken, son vuruşlarda yaşanan eksiklikler dikkat çekti. Defans hattı ise maç boyunca disiplinli bir görüntü sergileyerek rakibe net gol pozisyonu şansı tanımadı.

YENİ TRANSFERLER DE SAHADAYDI
Alanyaspor’un yeni sezon öncesi kadrosuna kattığı bazı futbolcular da ilk kez turuncu-yeşilli formayla sahaya çıktı. Yeni transferlerin takıma uyum sağlama sürecinde olduğu ve ilerleyen maçlarda daha fazla süre alacağı belirtildi.

İKİNCİ HAZIRLIK MAÇI HAFTA İÇİNDE
Corendon Alanyaspor’un Erzurum kampı, 14 Temmuz'a kadar devam edecek. Teknik ekip, kamp boyunca iki hazırlık maçı daha planlandığını açıkladı. Bu karşılaşmalarda da takımın fiziksel gelişimi ve oyun sistemi üzerine denemeler yapılması bekleniyor.

Antalya HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sonalanya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.