Alanyaspor, Erciyes Kampını Galibiyetle Tamamladı: 2-0

SPOR 01.08.2025 - 09:30, Güncelleme: 01.08.2025 - 09:30
 

Alanyaspor, Erciyes Kampını Galibiyetle Tamamladı: 2-0

Alanyaspor, Kayserispor’u 2-0 Mağlup Ederek Erciyes Kampını Galibiyetle Noktaladı Corendon Alanyaspor, 2024-2025 sezonu hazırlıkları kapsamında sürdürdüğü Erciyes kampındaki son hazırlık maçında Kayserispor’u 2-0 yenerek kamp sürecini başarılı bir şekilde tamamladı.

SPORAR VE GÜVEN’DEN ERKEN GOLLER Erciyes Yüksek İrtifa Kamp Merkezi’nde saat 16.30’da başlayan karşılaşmaya hızlı başlayan turuncu-yeşilli ekip, 8’inci dakikada Sporar’ın kaydettiği golle öne geçti. Golden yalnızca dört dakika sonra sahneye çıkan Güven, farkı ikiye çıkardı. İlk yarıda bulduğu gollerle üstünlüğü eline alan Alanyaspor, maçın geri kalanında oyun kontrolünü elinde tutarak sahadan 2-0 galip ayrıldı. PROTOKOLDAN YOĞUN KATILIM Müsabakayı Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Kayserispor Başkanı Nurettin Açıkalın, Kültür ve Turizm Bakan Danışmanı, Türkiye Futbol Federasyonu Üst Klasman Temsilcisi ve UEFA Delegesi Hayri Çavuşoğlu ile Alanyaspor Genel Koordinatörü Mevlüthan Çavuşoğlu tribünden izledi. Maç sonunda her iki takım yöneticileri de oyunculara yeni sezon için başarı dileklerinde bulundu. KAMP TAMAMLANDI, HAZIRLIKLAR ALANYA’DA DEVAM EDECEK Dört hazırlık maçının ardından kampı tamamlayan Alanyaspor, Erciyes’teki son maçında aldığı galibiyetle moral depoladı. Turuncu-yeşilli ekip, sezon öncesi hazırlıklarını Alanya’da sürdürecek ve yeni sezon öncesi taktik çalışmalarına ağırlık verecek.
Alanyaspor, Kayserispor’u 2-0 Mağlup Ederek Erciyes Kampını Galibiyetle Noktaladı Corendon Alanyaspor, 2024-2025 sezonu hazırlıkları kapsamında sürdürdüğü Erciyes kampındaki son hazırlık maçında Kayserispor’u 2-0 yenerek kamp sürecini başarılı bir şekilde tamamladı.

SPORAR VE GÜVEN’DEN ERKEN GOLLER

Erciyes Yüksek İrtifa Kamp Merkezi’nde saat 16.30’da başlayan karşılaşmaya hızlı başlayan turuncu-yeşilli ekip, 8’inci dakikada Sporar’ın kaydettiği golle öne geçti. Golden yalnızca dört dakika sonra sahneye çıkan Güven, farkı ikiye çıkardı. İlk yarıda bulduğu gollerle üstünlüğü eline alan Alanyaspor, maçın geri kalanında oyun kontrolünü elinde tutarak sahadan 2-0 galip ayrıldı.

PROTOKOLDAN YOĞUN KATILIM
Müsabakayı Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Kayserispor Başkanı Nurettin Açıkalın, Kültür ve Turizm Bakan Danışmanı, Türkiye Futbol Federasyonu Üst Klasman Temsilcisi ve UEFA Delegesi Hayri Çavuşoğlu ile Alanyaspor Genel Koordinatörü Mevlüthan Çavuşoğlu tribünden izledi. Maç sonunda her iki takım yöneticileri de oyunculara yeni sezon için başarı dileklerinde bulundu.

KAMP TAMAMLANDI, HAZIRLIKLAR ALANYA’DA DEVAM EDECEK
Dört hazırlık maçının ardından kampı tamamlayan Alanyaspor, Erciyes’teki son maçında aldığı galibiyetle moral depoladı. Turuncu-yeşilli ekip, sezon öncesi hazırlıklarını Alanya’da sürdürecek ve yeni sezon öncesi taktik çalışmalarına ağırlık verecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sonalanya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.