00
Haber Detayı
27 Ocak 2024 - Cumartesi 18:03
 
Alanyaspor 1 Puana Razı Oldu
Süper Lig'in 23. haftasında Alanyaspor, evinde Pendikspor ile 1-1 berabere kaldı. Alanyaspor, maçın son dakikalarında iptal edilen bir golle 2 puandan oldu. Pendikspor ise deplasmanda aldığı 1 puanla 14. sırada kaldı.
SPOR Haberi
Alanyaspor 1 Puana Razı Oldu

Maçın ilk yarısı, iki takımın da pozisyon bulmakta zorlandığı bir oyunla golsüz sona erdi. İkinci yarıda ise tempo arttı ve gol perdesi açıldı. Pendikspor, 78. dakikada Mame Thiam'ın ceza sahası dışından attığı güzel golle öne geçti. Alanyaspor, bu gole 82. dakikada Leroy Fer'in kafa golüyle cevap verdi ve skoru eşitledi. Maçın uzatma dakikalarında ise Alanyaspor'un sevinci kısa sürdü. Yusuf Özdemir'in ağlara gönderdiği top, VAR incelemesi sonucunda ofsayt gerekçesiyle iptal edildi. Böylece karşılaşma 1-1'lik eşitlikle tamamlandı.

Alanyaspor, bu sonuçla puanını 27'ye çıkardı ve 11. sıraya yükseldi. Pendikspor ise 19 puanda kalarak 14. sırada yer aldı.

Stat: Oba
Hakemler: Volkan Bayarslan, Mehmet Salih Mazlum, Samet Çavuş
Alanyaspor: Ertuğrul Taşkıran, Hadergjonaj, Lima, Aliti, Balkovec, Richard (Dk. 46 Carlos Eduardo), Leroy Fer, Oğuz Aydın (Dk. 46 Pione Sisto), Novais (Dk. 46 Nicola Janvier), Yusuf Özdemir, Efecan (Dk. 46 Duvan Cordova)
Pendikspor: Erdem Canpolat, Erdem Özgenç (Dk. 90+2 Serkan Asan), Alpaslan Öztürk, Rassoul, Sequeira (Dk. 90+2 Abdoulay Diaby), Gökcan Kaya (Dk. 90+2 Efe Sayhan), İbrahim Akdağ (Dk. 90+2 Melih Güney), Halil Akbunar (Dk. 90+2 Erdem Çalık), Mame Thiam, Umut Nayir, Erencan Yardımcı
Goller: Dk. 78 Mame Thiam (Pendikspor), Dk. 82 Leroy Fer (Alanyaspor)
Sarı kartlar: Dk. 45+1 Aliti (Alanyaspor), Dk. 90+3 Rassoul (Pendikspor)

Kaynak: Editör: Hamdi Acet
Yorumlar
Haber Yazılımı 0