Alanya’da DMD Hastası Taha Miraç İçin Dayanışma Ziyareti ve Kermes

YAŞAM 31.03.2026 - 18:14, Güncelleme: 31.03.2026 - 18:14
 

Alanya’da DMD Hastası Taha Miraç İçin Dayanışma Ziyareti ve Kermes

Altso Başkanı Eray Erdem, Alanya Sevdalıları Derneği Başkanı Kemal Yetgin ve yönetimini, DMD hastalığıyla mücadele eden minik Taha Miraç’ın ailesiyle birlikte Odamızda ağırladı.

TEDAVİ SÜRECİNE DESTEK Ziyarette, Taha Miraç’ın tedavi sürecine destek sağlamak amacıyla yürütülen çalışmalar ele alındı. Toplumun tüm kesimlerinin bu tür dayanışma örneklerine katkı sunmasının önemi vurgulandı. YARDIM KERMESİNE DAVET Ayrıca, DMD kas hastası Taha Miraç yararına, valilik onaylı bağış kampanyası kapsamında 3–4–5 Nisan tarihlerinde Hacı Memişler Camii yanında düzenlenecek yardım kermesi hakkında bilgi paylaşımı ve görüş alışverişinde bulunuldu. Tüm halkımız bu anlamlı kermese davet edildi.  
Altso Başkanı Eray Erdem, Alanya Sevdalıları Derneği Başkanı Kemal Yetgin ve yönetimini, DMD hastalığıyla mücadele eden minik Taha Miraç’ın ailesiyle birlikte Odamızda ağırladı.

TEDAVİ SÜRECİNE DESTEK

Ziyarette, Taha Miraç’ın tedavi sürecine destek sağlamak amacıyla yürütülen çalışmalar ele alındı. Toplumun tüm kesimlerinin bu tür dayanışma örneklerine katkı sunmasının önemi vurgulandı.

YARDIM KERMESİNE DAVET
Ayrıca, DMD kas hastası Taha Miraç yararına, valilik onaylı bağış kampanyası kapsamında 3–4–5 Nisan tarihlerinde Hacı Memişler Camii yanında düzenlenecek yardım kermesi hakkında bilgi paylaşımı ve görüş alışverişinde bulunuldu. Tüm halkımız bu anlamlı kermese davet edildi.

 

Antalya HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sonalanya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.