ALANYA’DA ARKADAŞINI BIÇAKLAYAN GENÇ TUTUKLANDI
ALANYA’DA ARKADAŞINI BIÇAKLAYAN GENÇ TUTUKLANDI
Alanya’da birlikte alkol aldıktan sonra tartıştığı arkadaşını bıçakla yaralayan genç çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.
Alanya’da birlikte alkol aldıktan sonra tartıştığı arkadaşını bıçakla yaralayan genç çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.
TARTIŞMA KAVGAYA DÖNÜŞTÜ
Olay Alanya’nın Mahmutlar Mahallesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre E.Y. (20) ile arkadaşı G.S. (20) birlikte alkol aldıktan sonra henüz bilinmeyen bir nedenle tartışmaya başladı.
Tartışmanın kısa sürede büyüyerek kavgaya dönüşmesi üzerine G.S., belinden çıkardığı bıçakla arkadaşı E.Y.’yi göğsünden yaraladı.
YARALININ HAYATİ TEHLİKESİ BULUNUYOR
Çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine jandarma ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri tarafından ilk müdahalesi yapılan E.Y., Alanya Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı.Doktorlardan alınan bilgilere göre yaralının hayati tehlikesinin bulunduğu öğrenildi.
Olayın ardından gözaltına alınan G.S., jandarmadaki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Şüpheli çıkarıldığı nöbetçi sulh ceza hakimliğince tutuklanarak cezaevine gönderildi.
Antalya HABERİ
Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.
