00
Haber Detayı
06 Aralık 2021 - Pazartesi 19:04
 
‘Alanya özelindeki bütün sorunlar masaya yatırıldı’
MHP Alanya İlçe Başkanı Mustafa Türkdoğan, Genel Başkan Devlet Bahçeli’nin talimatı üzerine Antalya’da düzenlenen ‘Adım Adım 2023, İl İl Anadolu’ toplantısının ardından basın açıklaması gerçekleştirdi.
SİYASET Haberi
 ‘Alanya özelindeki bütün sorunlar masaya yatırıldı’

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Alanya İlçe Başkanı Mustafa Türkdoğan, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin talimatları ile başlatılan ‘Adım Adım 2023, İl İl Anadolu’ temalı programın hafta sonu Antalya İl Teşkilatı ev sahipliğinde gerçekleştirilen toplantısını değerlendirdi.


‘BÜTÜN SORUNLAR MASAYA YATIRILDI’

Siyasi partilerin toplantılarından farklı olduğunu belirten Başkan Türkdoğan, “Tarımın, ticaretin, turizmin, Alanyamızın bel kemiği olan inşaat ve emlak sektörünün tamamının sorunlarının irdelendiği, bu zamana kadar siyasi partilerin yaptıkları klasik toplantıların dışında, siyasetçilerin nutuk attığı değil, sektör temsilcilerinin söz alarak dertlerini, sorunlarını anlattıkları ve gerek Antalya gerekse de Alanya özelinde bütün sorunların masaya yatırıldığı, bir nevi şehrin röntgeninin çekildiği güzel ve verimli bir toplantı gerçekleştirdik” şeklinde konuştu.


‘ALANYA DOSYASI BAHÇELİ’YE İLETİLECEK’

Toplantının ardından Alanya dosyasının Genel Başkan Bahçeli’ye iletileceğini belirten Başkan Türkdoğan, “Bu suretle genel başkanımızın vereceği talimata göre de inşallah önümüzdeki günlerde çözüm yolları da gerek hükümet yetkilileri nezdinde gerekse de mecliste gündeme getirilecek. İnşallah önemli ve somut adımlar atılacağına yürekten inanıyorum” ifadelerini kullandı.

 

Kaynak: Editör: Hamdi Acet
Yorumlar
Haber Yazılımı 0