Alanya Müftüsü Mehmet Seven’den Başkan Çimen’e Ziyaret
Alanya Müftüsü Mehmet Seven’den Başkan Çimen’e Ziyaret
Alanya Müftüsü Mehmet Seven, Alanya’ya yeni atanan Alanya Adalet Komisyonu Başkanı ve 2. Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı Sadık Çimen’i makamında ziyaret ederek yeni görevinde başarı dileklerini iletti.
Alanya Müftüsü Mehmet Seven, Alanya’ya yeni atanan Alanya Adalet Komisyonu Başkanı ve 2. Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı Sadık Çimen’i makamında ziyaret ederek yeni görevinde başarı dileklerini iletti.
YENİ GÖREVİNDE BAŞARILAR DİLEDİ
Gerçekleşen ziyarette Alanya Müftüsü Mehmet Seven, Adalet Komisyonu Başkanı Sadık Çimen ile bir süre sohbet etti. Ziyarette, Alanya’daki görev süreci ve ilçedeki kurumlar arasındaki iş birliğinin önemi üzerine karşılıklı görüş alışverişinde bulunuldu.
Müftü Mehmet Seven, Sadık Çimen’in Alanya’da üstlendiği yeni görevin hayırlı olması temennisinde bulunarak görevinde başarılar diledi. Seven, adalet teşkilatının önemli görevlerinden birini üstlenen Çimen’in yeni görev yerinde başarılı çalışmalara imza atacağına inandığını ifade etti.
KURUMLAR ARASI İŞ BİRLİĞİ VURGUSU
Ziyaretin, ilçedeki kamu kurumları arasındaki iletişim ve iş birliğinin güçlendirilmesi açısından da önem taşıdığı belirtildi. Alanya’da farklı kurumların ortak çalışmalarının vatandaşlara sunulan hizmetlerin daha etkin ve verimli yürütülmesine katkı sağladığı ifade edildi.
Müftü Mehmet Seven, kendisini makamında ağırlayan Adalet Komisyonu Başkanı Sadık Çimen’e misafirperverliği ve samimi ev sahipliği dolayısıyla teşekkür etti.
Başkan Sadık Çimen de ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek Alanya Müftüsü Mehmet Seven’e teşekkür etti.
Ziyaret, karşılıklı iyi dilek ve temennilerin ardından sona erdi.
Antalya HABERİ
Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.
