Alanya Müftülüğü’nden Ortaokul Öğrencilerine “Gençliğe Değer Ara Dönem Kampı”

YAŞAM 15.01.2026 - 10:13, Güncelleme: 15.01.2026 - 10:13
 

Alanya Müftülüğü’nden Ortaokul Öğrencilerine “Gençliğe Değer Ara Dönem Kampı”

Alanya Müftülüğü Gençlik Koordinatörlüğü tarafından, gençlerin milli ve manevi değerler doğrultusunda yetişmelerine katkı sunmak amacıyla yürütülen çalışmalar kapsamında ortaokul öğrencilerine yönelik “Gençliğe Değer Ara Dönem Kampı” düzenleniyor.

KAMP 24-26 OCAK TARİHLERİNDE Öğrencilerin ara tatil sürecini verimli, bilinçli ve eğitici bir şekilde değerlendirmeleri amacıyla planlanan kamp, 24-25-26 Ocak 2026 tarihlerinde gerçekleştirilecek. Program kapsamında erkek öğrenciler İbrahim Başkaptan Erkek Kur’an Kursu’nda, kız öğrenciler ise Hayriye Hanım Kız Kur’an Kursu’nda misafir edilecek. EĞİTİM VE SOSYAL ETKİNLİKLER BİR ARADA Tatil havasında geçmesi planlanan kamp süresince öğrenciler; Kur’an-ı Kerim, Siyer, Hadis, İnanç, İbadet ve Ahlak derslerinin yanı sıra çeşitli atölye çalışmaları, sosyal, sportif ve kültürel etkinliklere katılma imkânı bulacak. Kampın, öğrencilerin bilgi, ahlak ve merhamet duygularını geliştirmesine katkı sağlaması hedefleniyor. KAYITLAR BAŞLADI “Gençliğe Değer Ara Dönem Kampı”na katılmak isteyen öğrenciler için kayıtlar başladı. Erkek öğrenciler 0544 957 89 22 (Abdullah Altuntaş), kız öğrenciler ise 0541 459 55 11 (Emine Arıkan) numaralı telefonlardan kayıt yaptırabilecek. MÜFTÜ SEVEN’DEN DAVET Alanya Müftüsü Mehmet Seven, kamp ile ilgili yaptığı değerlendirmede ara tatilin gençler için önemli bir fırsat olduğuna dikkat çekerek, tüm ortaokul öğrencilerini “Gençliğe Değer Ara Dönem Kampı”na katılmaya davet etti.
Alanya Müftülüğü Gençlik Koordinatörlüğü tarafından, gençlerin milli ve manevi değerler doğrultusunda yetişmelerine katkı sunmak amacıyla yürütülen çalışmalar kapsamında ortaokul öğrencilerine yönelik “Gençliğe Değer Ara Dönem Kampı” düzenleniyor.

KAMP 24-26 OCAK TARİHLERİNDE

Öğrencilerin ara tatil sürecini verimli, bilinçli ve eğitici bir şekilde değerlendirmeleri amacıyla planlanan kamp, 24-25-26 Ocak 2026 tarihlerinde gerçekleştirilecek. Program kapsamında erkek öğrenciler İbrahim Başkaptan Erkek Kur’an Kursu’nda, kız öğrenciler ise Hayriye Hanım Kız Kur’an Kursu’nda misafir edilecek.

EĞİTİM VE SOSYAL ETKİNLİKLER BİR ARADA
Tatil havasında geçmesi planlanan kamp süresince öğrenciler; Kur’an-ı Kerim, Siyer, Hadis, İnanç, İbadet ve Ahlak derslerinin yanı sıra çeşitli atölye çalışmaları, sosyal, sportif ve kültürel etkinliklere katılma imkânı bulacak. Kampın, öğrencilerin bilgi, ahlak ve merhamet duygularını geliştirmesine katkı sağlaması hedefleniyor.

KAYITLAR BAŞLADI
“Gençliğe Değer Ara Dönem Kampı”na katılmak isteyen öğrenciler için kayıtlar başladı.
Erkek öğrenciler 0544 957 89 22 (Abdullah Altuntaş),
kız öğrenciler ise 0541 459 55 11 (Emine Arıkan) numaralı telefonlardan kayıt yaptırabilecek.

MÜFTÜ SEVEN’DEN DAVET
Alanya Müftüsü Mehmet Seven, kamp ile ilgili yaptığı değerlendirmede ara tatilin gençler için önemli bir fırsat olduğuna dikkat çekerek, tüm ortaokul öğrencilerini “Gençliğe Değer Ara Dönem Kampı”na katılmaya davet etti.

Antalya HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sonalanya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.