Alanya Eğitim Ve Araştırma Hastanesi’nde Çalışan Memnuniyeti Toplantısı

YAŞAM 03.03.2026 - 18:29, Güncelleme: 03.03.2026 - 18:29
 

Alanya Eğitim Ve Araştırma Hastanesi’nde Çalışan Memnuniyeti Toplantısı

Alanya Eğitim ve Araştırma Hastanesi, sağlık hizmetlerinde kaliteyi artırmak ve personel memnuniyetini yükseltmek amacıyla “Çalışan Memnuniyeti” konulu bir değerlendirme toplantısı gerçekleştirdi.

GENİŞ KATILIM SAĞLANDI Başhekim Banu Karakuş Yılmaz önderliğinde düzenlenen toplantıya hastane yönetimi, birim sorumluları ve sorumlu hekimler katıldı. Sağlık çalışanlarının talep ve önerilerinin ayrıntılı şekilde ele alındığı toplantıda, kurumsal başarının güçlü bir ekip ruhu ile mümkün olduğu vurgulandı. KALİTE VE MOTİVASYON VURGUSU Sağlık hizmetinin niteliğinin, çalışan motivasyonu ve memnuniyetiyle doğrudan bağlantılı olduğuna dikkat çeken Prof. Dr. Karakuş Yılmaz, toplantının amacının sağlık çalışanlarının görüş ve önerilerini alarak hizmet sunumunu daha etkin ve kaliteli hale getirmek olduğunu ifade etti. Başhekim Karakuş Yılmaz konuşmasında, “Hasta memnuniyeti, çalışan güvenliği ve sağlık hizmetlerinde sürdürülebilir kalite anlayışı doğrultusunda çalışmalarımızı kararlılıkla sürdüreceğiz. Toplantıya katılımınız için teşekkür ederim.” sözlerine yer verdi. AİDİYET DUYGUSU GÜÇLENECEK Toplantının, çalışanların kurumsal aidiyet duygusunu güçlendirmesi ve memnuniyet düzeylerinin artırılmasına katkı sağlaması hedefleniyor.
Alanya Eğitim ve Araştırma Hastanesi, sağlık hizmetlerinde kaliteyi artırmak ve personel memnuniyetini yükseltmek amacıyla “Çalışan Memnuniyeti” konulu bir değerlendirme toplantısı gerçekleştirdi.

GENİŞ KATILIM SAĞLANDI

Başhekim Banu Karakuş Yılmaz önderliğinde düzenlenen toplantıya hastane yönetimi, birim sorumluları ve sorumlu hekimler katıldı. Sağlık çalışanlarının talep ve önerilerinin ayrıntılı şekilde ele alındığı toplantıda, kurumsal başarının güçlü bir ekip ruhu ile mümkün olduğu vurgulandı.

KALİTE VE MOTİVASYON VURGUSU
Sağlık hizmetinin niteliğinin, çalışan motivasyonu ve memnuniyetiyle doğrudan bağlantılı olduğuna dikkat çeken Prof. Dr. Karakuş Yılmaz, toplantının amacının sağlık çalışanlarının görüş ve önerilerini alarak hizmet sunumunu daha etkin ve kaliteli hale getirmek olduğunu ifade etti.

Başhekim Karakuş Yılmaz konuşmasında, “Hasta memnuniyeti, çalışan güvenliği ve sağlık hizmetlerinde sürdürülebilir kalite anlayışı doğrultusunda çalışmalarımızı kararlılıkla sürdüreceğiz. Toplantıya katılımınız için teşekkür ederim.” sözlerine yer verdi.

AİDİYET DUYGUSU GÜÇLENECEK
Toplantının, çalışanların kurumsal aidiyet duygusunu güçlendirmesi ve memnuniyet düzeylerinin artırılmasına katkı sağlaması hedefleniyor.

Antalya HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sonalanya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.