AGC’den Kurumlara Nezaket Ziyareti

YAŞAM 02.09.2025 - 12:50, Güncelleme: 02.09.2025 - 12:50
 

AGC’den Kurumlara Nezaket Ziyareti

VERGİ DAİRESİ VE SAĞLIK MÜDÜRLÜĞÜNE ZİYARET Alanya Gazeteciler Cemiyeti (AGC) Başkanı Gaye Coşkun ve yönetim kurulu üyeleri, Alanya Vergi Dairesi Müdürü Burak Alp ile Alanya İlçe Sağlık Müdürü Bahadır Sönmez’e nezaket ziyaretinde bulundu.

AGC yönetimi ilk olarak Vergi Dairesi Müdürü Burak Alp’i makamında ziyaret etti. Ziyarette, Alanya’da kamu kurumları ile medya arasındaki iletişimin güçlendirilmesi ve ortak çalışmaların önemine vurgu yapıldı. Daha sonra İlçe Sağlık Müdürü Bahadır Sönmez makamında ziyaret edilerek sağlık alanındaki gelişmeler, basın ile kamu kurumlarının iş birliği konularında görüş alışverişinde bulunuldu. MESLEĞİN SİMGESİ KALEM HEDİYE EDİLDİ Ziyaretler sırasında AGC Başkanı Gaye Coşkun ve yönetim kurulu üyeleri, gazetecilik mesleğinin en önemli simgelerinden biri olan kalemi Burak Alp ve Bahadır Sönmez’e takdim etti. Kalem hediyesi, Alanya için alınacak güzel kararlara imza atılması temennisiyle verildi. Ziyaretlerde karşılıklı samimi bir atmosferde geçen görüşmelerin ardından AGC yönetimi, kurumlar arası iş birliği ve güçlü iletişimin önemine dikkat çekti. Ziyaretler hatıra fotoğraflarının çekilmesiyle sona erdi.
VERGİ DAİRESİ VE SAĞLIK MÜDÜRLÜĞÜNE ZİYARET Alanya Gazeteciler Cemiyeti (AGC) Başkanı Gaye Coşkun ve yönetim kurulu üyeleri, Alanya Vergi Dairesi Müdürü Burak Alp ile Alanya İlçe Sağlık Müdürü Bahadır Sönmez’e nezaket ziyaretinde bulundu.

AGC yönetimi ilk olarak Vergi Dairesi Müdürü Burak Alp’i makamında ziyaret etti. Ziyarette, Alanya’da kamu kurumları ile medya arasındaki iletişimin güçlendirilmesi ve ortak çalışmaların önemine vurgu yapıldı. Daha sonra İlçe Sağlık Müdürü Bahadır Sönmez makamında ziyaret edilerek sağlık alanındaki gelişmeler, basın ile kamu kurumlarının iş birliği konularında görüş alışverişinde bulunuldu.

MESLEĞİN SİMGESİ KALEM HEDİYE EDİLDİ
Ziyaretler sırasında AGC Başkanı Gaye Coşkun ve yönetim kurulu üyeleri, gazetecilik mesleğinin en önemli simgelerinden biri olan kalemi Burak Alp ve Bahadır Sönmez’e takdim etti. Kalem hediyesi, Alanya için alınacak güzel kararlara imza atılması temennisiyle verildi.

Ziyaretlerde karşılıklı samimi bir atmosferde geçen görüşmelerin ardından AGC yönetimi, kurumlar arası iş birliği ve güçlü iletişimin önemine dikkat çekti. Ziyaretler hatıra fotoğraflarının çekilmesiyle sona erdi.

Antalya HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sonalanya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.