A Milli Ve U21 Kadın Hokey Milli Takımı Hazırlık Kampı Alanya’da Yapılacak

SPOR 02.06.2026 - 14:25, Güncelleme: 02.06.2026 - 14:25
 

A Milli Ve U21 Kadın Hokey Milli Takımı Hazırlık Kampı Alanya’da Yapılacak

KAMP ALANYA’DA 7-15 HAZİRAN TARİHLERİ ARASINDA DÜZENLENECEK Türkiye Hokey Federasyonu’nun 2026 yılı faaliyet programında yer alan A Milli ve U21 Kadınlar Hazırlık Kampı, 7-15 Haziran 2026 tarihleri arasında Alanya’da gerçekleştirilecek.

ANTRENMANLAR AVSALLAR SAHASI’NDA YAPILACAK Kamp süresince milli takım sporcuları, Avsallar Hokey Sahası’nda antrenman ve hazırlık çalışmalarını sürdürecek. Çeşitli illerden kampa katılacak sporcular, teknik ekip gözetiminde yoğun bir antrenman programına tabi tutulacak. ALANYA SPOR TURİZMİNDE ÖNEMİNİ SÜRDÜRÜYOR Organizasyona ev sahipliği yapan Alanya, spor altyapısı ve tesisleriyle ulusal ve uluslararası düzeyde önemli kamp ve turnuvalara ev sahipliği yapmaya devam ediyor. Süreç, kentin spor turizmi açısından önemini bir kez daha ortaya koyuyor. 9 GÜNLÜK YOĞUN HAZIRLIK PROGRAMI UYGULANACAK Dokuz gün sürecek kamp boyunca sporcuların teknik, taktik ve fiziksel gelişimlerine yönelik çalışmalar yapılacak. Hazırlık kampının, milli takımın uluslararası turnuvalara daha güçlü şekilde hazırlanmasına katkı sağlaması hedefleniyor.
KAMP ALANYA’DA 7-15 HAZİRAN TARİHLERİ ARASINDA DÜZENLENECEK Türkiye Hokey Federasyonu’nun 2026 yılı faaliyet programında yer alan A Milli ve U21 Kadınlar Hazırlık Kampı, 7-15 Haziran 2026 tarihleri arasında Alanya’da gerçekleştirilecek.

ANTRENMANLAR AVSALLAR SAHASI’NDA YAPILACAK

Kamp süresince milli takım sporcuları, Avsallar Hokey Sahası’nda antrenman ve hazırlık çalışmalarını sürdürecek. Çeşitli illerden kampa katılacak sporcular, teknik ekip gözetiminde yoğun bir antrenman programına tabi tutulacak.

ALANYA SPOR TURİZMİNDE ÖNEMİNİ SÜRDÜRÜYOR
Organizasyona ev sahipliği yapan Alanya, spor altyapısı ve tesisleriyle ulusal ve uluslararası düzeyde önemli kamp ve turnuvalara ev sahipliği yapmaya devam ediyor. Süreç, kentin spor turizmi açısından önemini bir kez daha ortaya koyuyor.

9 GÜNLÜK YOĞUN HAZIRLIK PROGRAMI UYGULANACAK
Dokuz gün sürecek kamp boyunca sporcuların teknik, taktik ve fiziksel gelişimlerine yönelik çalışmalar yapılacak. Hazırlık kampının, milli takımın uluslararası turnuvalara daha güçlü şekilde hazırlanmasına katkı sağlaması hedefleniyor.

Antalya HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sonalanya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.