157 Yıl 1 Ay 15 Gün Hapis Cezasıyla Aranan Şahıs Yakalandı

ASAYİŞ 15.09.2026 - 17:35, Güncelleme: 15.09.2026 - 17:35
 

157 Yıl 1 Ay 15 Gün Hapis Cezasıyla Aranan Şahıs Yakalandı

Antalya’da hakkında toplam 157 yıl 1 ay 15 gün kesinleşmiş hapis cezası bulunan ve 2023 yılından bu yana aranan D.Ş.A. isimli şahıs, polis ekiplerinin çalışması sonucu yakalandı.

ASAYİŞ EKİPLERİNDEN ARANAN ŞAHIS OPERASYONU Antalya Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri, aranan şahısların yakalanmasına yönelik çalışmalarını sürdürdü. Yapılan çalışmalarda, “Tacir veya şirket yöneticisi olan ya da şirket adına hareket eden kişilerin ticari faaliyetleri sırasında dolandırıcılık”, “kooperatif yöneticilerinin kooperatif kapsamında dolandırıcılık” ve “bilişim sistemleri, banka veya kredi kurumlarının araç olarak kullanılması suretiyle dolandırıcılık” suçlarından hakkında kesinleşmiş 157 yıl 1 ay 15 gün hapis cezası bulunan D.Ş.A. yakalandı. CEZAEVİNE TESLİM EDİLDİ 2023 yılından bu yana arandığı belirtilen D.Ş.A., işlemlerinin ardından cezaevine teslim edildi. Antalya Emniyet Müdürlüğü, suç ve suçlularla mücadelenin, yasaların verdiği yetki ve sorumluluk bilinciyle hız kesmeden ve aynı kararlılıkla sürdürüleceğini bildirdi. Hamdi Acet SonAlanya  
Antalya’da hakkında toplam 157 yıl 1 ay 15 gün kesinleşmiş hapis cezası bulunan ve 2023 yılından bu yana aranan D.Ş.A. isimli şahıs, polis ekiplerinin çalışması sonucu yakalandı.

ASAYİŞ EKİPLERİNDEN ARANAN ŞAHIS OPERASYONU

Antalya Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri, aranan şahısların yakalanmasına yönelik çalışmalarını sürdürdü.

Yapılan çalışmalarda, “Tacir veya şirket yöneticisi olan ya da şirket adına hareket eden kişilerin ticari faaliyetleri sırasında dolandırıcılık”, “kooperatif yöneticilerinin kooperatif kapsamında dolandırıcılık” ve “bilişim sistemleri, banka veya kredi kurumlarının araç olarak kullanılması suretiyle dolandırıcılık” suçlarından hakkında kesinleşmiş 157 yıl 1 ay 15 gün hapis cezası bulunan D.Ş.A. yakalandı.

CEZAEVİNE TESLİM EDİLDİ
2023 yılından bu yana arandığı belirtilen D.Ş.A., işlemlerinin ardından cezaevine teslim edildi.

Antalya Emniyet Müdürlüğü, suç ve suçlularla mücadelenin, yasaların verdiği yetki ve sorumluluk bilinciyle hız kesmeden ve aynı kararlılıkla sürdürüleceğini bildirdi.

Hamdi Acet SonAlanya

 

Antalya HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sonalanya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.