00
Haber Detayı
28 Nisan 2024 - Pazar 09:30
 
Alanyaspor, İstanbulspor maçı hazırlıklarını tamamladı
Alanyaspor, Trendyol Süper Lig'in 34. haftasında evinde İstanbulspor ile karşılaşacak. Maç, 28 Nisan 2024 Pazar günü Bahçeşehir Okulları Stadyumu'nda oynanacak ve Alanyaspor'un galibiyet olasılığı 69.5 olarak değerlendiriliyor.
SPOR Haberi
Alanyaspor, İstanbulspor maçı hazırlıklarını tamamladı

Alanyaspor, ligde şu anda 10.  İstanbulspor ise zor bir sezon geçiriyor ve maalesef ligden düşmüş durumda. Alanyaspor, teknik direktör Fatih Tekke yönetimindeki antrenmanlarda taktik çalışmalarını yoğunlaştırarak maça hazırlandı. Antrenmanlar, Cengiz Aydoğan Tesisleri'nde gerçekleştirdi ve takım, maç öncesi son hazırlıklarını tamamladı. 


Alanyaspor'un bu maçta nasıl bir performans sergileyeceği ve İstanbulspor karşısında üstünlük kurup kuramayacağı merak konusu. Maçın canlı yayını Bein Sports 2 kanalında olacak ve futbolseverler bu heyecanlı karşılaşmayı takip edebilecekler. Her iki takım için de önemli olan bu maç, Alanyaspor için üst sıralara tırmanma, İstanbulspor için ise onur mücadelesi anlamına geliyor. İstanbulspor, geçen sezonki performansını tekrarlamakta zorlanırken, Alanyaspor ise istikrarlı bir çıkış yakalayarak taraftarlarını memnun etmeyi hedefliyor. Bu maç, aynı zamanda futbolcuların bireysel performanslarını sergileme ve kendilerini kanıtlama fırsatı olarak da görülüyor. Alanyaspor'un evindeki bu karşılaşma, Süper Lig'in bu sezonki en çekişmeli maçlarından biri olmaya aday.

Kaynak: Editör: Hamdi Acet
Yorumlar
Haber Yazılımı 0