00
Haber Detayı
10 Mayıs 2024 - Cuma 19:31
 
Karayolu Trafik Haftası Kapsamında Trafik Bilgilendirme Çalışmaları
Bu yıl 04 - 10 Mayıs 2024 tarihleri arasında kutlanan “Karayolu Trafik Haftası’nda” "Hayatla Yarışılmaz" teması ile ilimiz genelinde birçok etkinlik düzenlenmiştir.
YAŞAM Haberi
Karayolu Trafik Haftası Kapsamında Trafik Bilgilendirme Çalışmaları

“Karayolu Trafik Haftası” etkinlikleri çerçevesinde, gelecekte trafikte yolcu veya yaya olarak yer alacak çocuklarımızın, her durumda trafik kurallarına uygun davranan fertler olarak kendilerini yetiştirmeleri ve trafikteki farkındalıklarını artırmak amacıyla, Kaş, Manavgat, Muratpaşa ilçelerinde bulunan okullarda ve trafik eğitim parklarında “Hayatla Yarışılmaz” mottosu eşliğinde öğrencilere;

Ailelerinin kullandıkları araçlarda arka koltukta emniyet kemerini takarak oturmaları, 
Ailelerinin Trafik Polisi olarak hız sınırını aşmaları durumunda uyarmaları,
Güvenli bisiklet kullanımı,
Karşıdan karşıya geçme kuralları vb. trafik kuralları hakkında uzman personelimiz tarafından teorik ve uygulamalı eğitim verilerek, trafikte yapılması ve yapılmaması gereken konular anlatılmıştır.

 

Kumluca İlçesi Ahmet Ali Ağaoğlu Bulvarı üzerinde sürücü ve yaya olmak üzere yol kullanıcılarına ve ilimizde bulunan alışveriş merkezlerinde vatandaşlarımıza, toplumda trafik bilinci ve trafik saygınlığının oluşturulması amacıyla bilgilendirme yapılmıştır.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur. ANTALYA EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ

Kaynak: Editör: Hamdi Acet
Yorumlar
Haber Yazılımı 0