Reklamı Geç
YAZARLAR
KARA BULUTLAR
02 Ocak 2022 - Pazar 18:15

Biz demiştik demekten hoşlanmadığımızı belirtmek isterim. 

 


Bir önceki yazım da NELER OLUYOR başlıklı paylaşımımız da adeta buğünlerin habercisi gibi  siz değerli okuyucularla paylaştıgım yazıda kötü ğidişat bir nazar mı yoksa takımda bir form düşüklüğümü derken geçtiğimiz günlerde Sayın TEKNİK Direktör Bülent Korkmazın istifasi ile sonuçlandı.

 

Liğe iki maç haricinde adeta bomba gibi başlıyan dokuz maçta sadece iki maglubiyet alan Alanyaspor tüm dikkatleri üstüne cekmişti içerde dışarda 5 büyükleri yenen Alanyaspor liğin sonlarına doğru bahar havası yerini tabiri caiz ise kara bulutlara bıraktı  peki bu değişen durum neye bağlı futbolcuların hoca ile uyum saglıyamamasımı yoksa her zaman ki gibi hocadan kısa zamanda şapkadan tavşan çıkarmasını beklemek mi bunu siz değerli okuyucularımızın takdirine bırakıyorum.

 

Hoca değişikliği sonucu yeni Teknik Direktör Francesco Farioli ile yola devam etmek kararı alındı,eski yardımcı antrenör olan Farioli bu sezonki başarılı grafik ile adından sıkça söz ettirmişti. 

 

Sezon başında liğe karagümrük ile başlıyan İtalyan hoca elindeki kısıtlı kadroya rahmen gayet başarılı sonuçlar almıştı oynattıgı futbol ile takdir toplayan Forioli göze hoşgelen futbol oynatarak yeni nesil hocalara ders verir niteliğindeydi umarum bu başarılı futbol ve oyunu Alanyaspor ilede devam ettirir şehrimizin takımını daha ileri bir seviyeye çıkarır.

 


İkinci yarıda nasıl olacagını ve hoca değişikliğinin kara buluntların devamı mı yoksa güzel günlerin yakınmı oldugunu biz fotbol severlere gösterecek olanlar Forioli ve öğrencileri olacak biz her zaman yaptıgımız gibi Alanyasporu desteklemeye devam edeceğiz. 

 

Birdahaki yazımda görüşmek üzere hoşçakalın.

Adınız
Yorumunuz
Hiç yorum yapılmamış.

Diğer Yazıları

NAZAR DEĞMESİN...
YENİ BİR BAŞLANGIÇ
KARTLAR YENİDEN DAĞITILIYOR
Neler Oluyor...!!!
Türk Futbolunun İçler Acısı Hali
0