Reklamı Geç
YAZARLAR
Neler Oluyor...!!!
07 Aralık 2021 - Salı 18:29

Sezona Teknik Direktör Sayın Bülent Korkmaz ile devam eden  Alanyaspor fark yaratmayı başarmış ve futbol severlerden iyi not almayı başarmıştı.

 


Tabi bu şans eseri olan bir durum değildi, Sergen hoca ile başlıyan plan ve yatırımlar  Hocalar değişsede zihniyetin aynı kaldığını görmek biz futbol severler ve izliyiceler olarak bizi umutlandırmakta.

 


Düşük maaş ve bonservis ilede başarılı olunacağını gösteren Alanyaspor lig'te başta 4 büyükler ve diğer takımlara örnek teşkil etmekte.

 


Günü kurtarmak yerine yarını düşünen ve ciddi anlamda Alanyaspora tabiri caiz ise çağ atlatan Başkan Sayın; Hasan Çavuşoğlu ve yönetime başarılarının devamını diliyorum.

 


Her güzel şeyin birgün son bulacağınamı inanalım yoksa bunların geçici olacağınamı,  siz değerli okuyucularımızın taktirine sunuyorum.
Lig'te son 4 maçın üçünü kaybeden Alanyaspor “Neler Oluyor” dedirtti. 
Son birkaç hafta kötü oyun ile beraber alınan kötü sonuçlar acaba rehavetin sonucumu yoksa her takımın başına gelebilecek olan performans düşüklüğümü sorusunu akıllara getirtti.

 


Bunu ileriki günlerde bize futbolcular sahada cevabını vericek.
Biz Alanyasporumuzun tekrardan toparlanıp tekrardan üst basamaklarda olmasını temenni ediyor ve başarılarının devamını diliyoruz..

 


KALIN SAĞLICAK İLE..

Adınız
Yorumunuz
Hiç yorum yapılmamış.

Diğer Yazıları

NAZAR DEĞMESİN...
YENİ BİR BAŞLANGIÇ
KARTLAR YENİDEN DAĞITILIYOR
KARA BULUTLAR
Türk Futbolunun İçler Acısı Hali
0