Reklamı Geç
YAZARLAR
Türk Futbolunun İçler Acısı Hali
02 Aralık 2021 - Perşembe 15:09

Yapılan onca hatadan yanlıştan bir türlü ders almayan ve hala aynı yanlışı yapmaya devam eden Türk futbolu.

 

Yazıma başlamadan önce ne yazıkki biz futbol severler ne kadarda konuşursak konuşalım tartışırsak tartışalım sonuç değişmiyecek olduğunu düşünmek daha çok acı verici.

 


Ülkemizde harcanan milyonlarca Dolar Euro'ya rağmen avrupada müsabakalarında alınan sonuçlar ortada bu durum hem ülke olarak bir fiyasko hemde ülkemizde dışarı çıkan milyonlarca dolar euro'ya sebeb olmakta.

 


Ülke sıralaması olarak Kıbrıs Danimarka Nijerya Fas İran Senegal gibi bizden çok daha az nüfusa sahip ve daha az harcamalarla bizden çok daha profesyonel ve başarılılar.

 


Bizler her konuda olduğu gibi bu konudada içimizde bulunan potansiyelin ya farkında değiliz yada art niyetli insanların Türk futbolunu yönetmekte olmaları. Ben şahsi düşüncem iki olasılık olmasını üzülerek düşünmekteyim.

 


Bu durum daha kötüye gitmeden  radikal karar ve kanunlar getirilmeli bunları yaparkende ülkemizde yıllarca hocalık futbolculuk yapmış kişilerin düşüncelerini isteklerini dinliyelerek tartışarak yapmak. 

 


Ve en sonunda yöneticilere ve başkanlara görev yaptığı dönem kapsamında sorumlu tutulmaları gerekiyor ki bir karar veya harcama yaparken 2 kere düşünsünler...

 

GÜZEL VE KEYİFLİ GÜNLERE...

 

KALIN SAĞLICAKLA...

Adınız
Yorumunuz
Hiç yorum yapılmamış.

Diğer Yazıları

NAZAR DEĞMESİN...
YENİ BİR BAŞLANGIÇ
KARTLAR YENİDEN DAĞITILIYOR
KARA BULUTLAR
Neler Oluyor...!!!
0