Reklamı Geç
HABER DETAY
Böcek, siyaset değil iftar yaptı
Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Ramazan ayının birlik, beraberlik, yardımlaşma ve dayanışmanın en yoğun yaşandığı bir zaman olduğunu vurgulayarak, Alanya Cuma Pazarı'nda düzenlenen geleneksel iftar yemeğinde beş bin kişiyle bir araya geldi.
18 Mart 2024 - Pazartesi 09:11
YAŞAM

Siyasetten uzak bir atmosferde gerçekleşen bu buluşmada, Böcek siyasi konuşmasını miting meydanında yapacağını belirtti ve 2025 Ramazan ayında da aynı geleneği sürdürme arzusunu dile getirdi.


Sabah erken saatlerde Alanya'ya varan ve Mahmutlar Seçim Koordinasyon Merkezi'ni ziyaret eden Böcek, partisinin temsilcileriyle stratejik bir toplantı gerçekleştirdi. Toplantının ardından Cuma Pazarı'nda verilen iftar yemeğine katıldı ve yemek sonrasında halkı selamladı. Milli ve manevi değerlere saygı duyduğunu ve her vatandaşın hizmetinde olduğunu ifade eden Böcek, siyasi konuşmasını büyük bir mitingde yapacağını tekrarladı.


Sofrada siyasetten kaçınarak, Ramazan ayının ruhuna uygun bir davranış sergileyen Böcek, davete katılan herkese hayırlı ramazanlar diledi ve Alanya ile Antalya'nın güzelleşmesi için çalışmaya devam edeceğini söyledi.

 

Editör:Hamdi Acet
Adınız
Yorumunuz
Hiç yorum yapılmamış.

0