Reklamı Geç
HABER DETAY
Antalya ve Alanya saldırı altında! Ümit Özdağ: Turist istiyoruz göçmen değil
Değişen bir şey yok Zafer partisi genel başkanı Ümit Özdağ kin,nefret,ayrışma politikasını sürdürdü
24 Şubat 2024 - Cumartesi 17:09
YAŞAM

Alanya’ya gelerek partisinin ilçe teşkilatı ve seçim ofisinin açılışını yapan Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, “Antalya’da ve Alanya’da turist istiyoruz ama göçmen istemiyoruz. Gelsinler, otellerimizde kalsınlar, denizlerimizden, doğamızdan, tarihi yerlerimizden istifade etsinler ve vatanlarına geri dönsünler. Burada göçmen, sığınmacı, kaçak olarak kalmalarını istemiyoruz” dedi.

 

Zafer Partisi Genel Başkanı Genel Başkanı Ümit Özdağ, Alanya’ya gelerek partisinin Merkez Seçim Ofisi ve Alanya İlçe Teşkilatı’nın açılışını gerçekleştirdi. Alanya Adliyesi yanındaki seçim ofisi ve ilçe başkanlığının açılışına Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ’ın yanı sıra Zafer Partisi Alanya İlçe Başkanı Mustafa Bolat, Zafer Partisi Belediye Başkan Adayı Tahsin Biner, İlçe Yönetim Kurulu üyeleri ve partililer katıldı. Özdağ’ın da yer aldığı kurdele kesiminin ardından partililer ilçe teşkilatı ve seçim ofisini ziyaret etti. Burada partililere hitap eden Ümit Özdağ, Türkiye’nin demografik yapısının değişimine dair endişelerini ve özellikle Alanya’nın bu konuda ki durumunu eleştirdi.


“ANTALYA’NIN DEMOGRAFİK YAPISI AĞIR BİR SALDIRI ALTINDA”
Özdağ, “Ülkemizin ismi Türkiye. 21’inci Yüzyıl’dayız. Bu coğrafyanın Türkiye olmaktan çıkarılması için bu coğrafyaya yönelik bin seneden beri devam eden saltanatlar başarıyla def edildi.” ifadeleriyle başladığı konuşmasında, Türkiye’nin tarihsel süreçte karşılaştığı çeşitli tehditlere değindi. Özellikle İstiklal Harbi döneminde yaşanan emperyalist taarruzu hatırlatarak, bu saldırının Ege Denizi’ne püskürtüldüğünü vurgulayan Özdağ, özellikle Gaziantep, Hatay, Şanlıurfa, Mersin, Adana ve Antalya’nın demografik yapısının ağır bir saldırı altında olduğunu belirtti. 


Özdağ, bu sürecin devam etmesi halinde Türkiye’nin genelinde Türk kimliğinin açık bir tartışma konusu haline geleceği uyarısında bulunarak, “Antalya’nın demografik yapısı Türk kimliği açısından ağır bir tehdit altında. Bu olağanüstü vahim tehdit karşısında saray rejimi, demografik yapının bozulmasına ve milli kimliğin tahrip edilmesine cesaretlendirirken, sarı muhalefet de susmaya devam ediyor.” şeklinde eleştirilerde bulundu. Özdağ, Zafer Partisi’nin ise bu örtülü istilaya karşı direnen tek siyasi parti olduğunu vurguladı.


“ALANYA GÖÇMEN MERKEZİ OLMA TEHLİKESİYLE KARŞI KARŞIYA”
Alanya özelinde konuşan Ümit Özdağ, turizm merkezi olarak bilinen bu şehirdeki demografik değişimle ilgili endişelerini dile getirdi. Özellikle Alanya’nın göçmen merkezi olma tehlikesiyle karşı karşıya olduğunu belirten Özdağ, “Biz Antalya’da ve Alanya’da turist istiyoruz ama göçmen istemiyoruz. Gelsinler, otellerimizde kalsınlar, denizlerimizden, doğamızdan, tarihi yerlerimizden istifade etsinler ve vatanlarına geri dönsünler” dedi.

 

“BELEDİYENİN KASASINDAN SIĞINMACILARA AKTARILAN PARALAR DURACAK”
Alanya’da yerel seçimlerin önemine vurgu yapan Özdağ, eğer Zafer Partisi Alanya’da belediye başkanlığını kazanırsa, ilk işinin belediyenin kasasından sığınmacılara aktarılan paraları durdurmak ve bunu Alanyalılar için harcamaya başlamak olacağını belirtti. Özdağ ayrıca, Alanya’ya yurt dışından gelen ve ruhsatsız iş yeri açanların iş yerlerinin kapatılacağını ve esnaflığın sadece Alanyalı Türkler tarafından yapılacağını ifade etti.

Editör:Hamdi Acet
Adınız
Yorumunuz
Hiç yorum yapılmamış.

0