Reklamı Geç
HABER DETAY
İlahiyatçı-Yazar Ahmet Bulut, Alanya’da konferans verecek
Alanya Müftülüğü Gençlik Koordinatörlüğü, aile içi iletişim ve ebeveynlik konularında bilinçlendirmek için ‘Çocukların Ebeveyni Mi Yoksa Esiri Miyiz?’ başlıklı bir konferans düzenliyor.
10 Şubat 2024 - Cumartesi 19:33
YAŞAM

Konferansın konuşmacısı olarak ünlü İlahiyatçı-Yazar Ahmet Bulut katılacak. Bulut, çocuk yetiştirirken yapılan hataları, aile içindeki rolleri, çocukların psikolojik ve manevi gelişimini, ebeveyn-çocuk ilişkisini ve daha birçok konuyu ele alacak.


Konferans 12 Şubat 2024 Pazartesi günü saat 20:30’da ALTSO Konferans Salonunda gerçekleşecek. Alanya Müftülüğü Gençlik Koordinatörü Turan Topçuoğlu, programın ilçenin sosyal ve kültürel hayatına katkı sağlayacağını belirterek, tüm vatandaşları davet etti. 


Topçuoğlu, “Alanya Müftülüğü Gençlik Koordinatörlüğü olarak gençlerimizin değerlerimize uygun bir şekilde yetişmesine destek olmak için çeşitli faaliyetler yürütüyoruz. Bu faaliyetlerden biri de ‘Çocukların Ebeveyni Mi Yoksa Esiri Miyiz?’ konulu konferansımızdır. Bu konferansta İlahiyatçı-Yazar Ahmet Bulut, aile içi iletişim ve ebeveynlik konularında önemli bilgiler paylaşacak. Bu programımıza özellikle anne babaların katılmasını tavsiye ediyoruz.” dedi.

Editör:Hamdi Acet
Adınız
Yorumunuz
Hiç yorum yapılmamış.

0