Reklamı Geç
HABER DETAY
Alanya’da başkan istifa etti
Alanya Bakkallar ve Bayiler Odası Başkanı Velittin Yenialp, yerel seçimlerde belediye meclis üyesi adayı olmak için görevinden istifa etti
01 Aralık 2023 - Cuma 18:34
YAŞAM

Alanya Bakkallar ve Bayiler Odası Başkanı Velittin Yenialp, gelecek yerel seçimlerde belediye meclis üyesi adayı olmak amacıyla başkanlık görevinden istifa etti. Yenialp, görev süresi boyunca odanın mali durumunu düzelterek herhangi bir kurum veya kuruluşa borçlarının kalmadığını belirtti. 

 

Başkanlık görevini 13 yıl boyunca sürdüren Yenialp, Alanyalı esnaflara daha farklı hizmetler sunabilmek için istifa kararı aldıklarını ifade etti. Aynı zamanda Antalya Esnaf Odaları Birliği Yönetim Kurulu Üyeliği ve Türkiye Bakkal ve Bayiler Federasyonu Yönetim Kurulu Üyeliği görevlerinden de ayrıldıklarını dile getiren Yenialp, “Her bitiş yeni bir başlangıçtır. Alanya’mıza ve esnaflarımıza hayırlı uğurlu olmasını diliyoruz” şeklinde konuştu. Yenialp, istifasıyla ilgili olarak niyetlerinin halis olduğunu ve Alanya esnaflarına daha iyi hizmet verebilmek adına bu adımı attıklarını vurguladı.

Editör:Hamdi Acet
Adınız
Yorumunuz
Hiç yorum yapılmamış.

0