Reklamı Geç
HABER DETAY
Alanya İlçe Yürütme Kurulu Toplantısı yapıldı
Alanya İlçe Yürütme Kurulu Toplantısı’nda çocuklara yönelik işlenen suçlar, şiddet olayları, çocukların eğitim durumları, öğrencilerin taşıma-servis ve trafik güvenliği sorunları görüşüldü.
26 Eylül 2023 - Salı 16:03
YAŞAM
Alanya’da İlçe Yürütme Kurulu Toplantısı Kaymakam Fatih Ürkmezer başkanlığında gerçekleştirildi Alanya Milli Eğitim Müdürlüğü Konferans Salonu’nda gerçekleştirilen toplantıya Kaymakam Ürkmezer başkanlığında İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Hüsseyin Direk, İlçe Milli Eğitim Müdürü Yusuf Yılmaz, İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Emre Kıldırgıcı, Alanya Gençlik Merkezi Müdürü Ahmet Eşref Sarı, Alanya Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürü Hüseyin Doğan katıldı. 
 
İlçe bünyesinde kurumlar tarafından yapılan çalışmaların gündeme alındığı toplantıda Milli Eğitim Müdürü Yusuf Yılmaz tarafından Kaymakam Ürkmezer ve katılımcılara bir önceki dönemde alınan kararlarla ilgili yapılan çalışmalar hakkında bilgilendirmelerde bulunuldu. Daha sonra toplantı gündem maddelerinin konuşulduğu toplantıda ilçede çocuklara yönelik işlenen suçlar, şiddet olayları, çocukların eğitim durumları, öğrencilerin taşıma-servis ve trafik güvenliği sorunları, öğrencilerin çevre ve gıda güvenliği konuları hakkında Ürkmezer ve katılımcılar arasında değerlendirmeler yapılarak kararlar alındı. 
 
Toplantı Milli Eğitim Müdürlüğü, Alanya İlçe Emniyet Müdürlüğü, Alanya Jandarma Komutanlığı, Alanya Sosyal Hizmet Merkezi Müdürlüğünün çocuklar, öğrenciler ve okul güvenliği hakkında yaptıkları çalışmalarla ilgili sunum yapmalarıyla sona erdi.
Editör:Hamdi Acet
Adınız
Yorumunuz
Hiç yorum yapılmamış.

0