Reklamı Geç
HABER DETAY
Erdem'e önemli ziyaret
Bürokraside önemli işlere imza atan isimler ve Alanya siyasetinin önemli isimleri dün ALTSO Başkanı Eray Erdem'i ziyaret ederek, yeni görevinde başarılar dilediler
06 Ocak 2023 - Cuma 19:35
YAŞAM

Alanya Ticaret ve Sanayi Odası (ALTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Eray Erdem ve Meclis Başkanı Mehmet Kural dün Oda Hizmet Binası'nda bürokraside başarılı çalışmalara imza atan, Alanya siyasetinin etkili isimlerini dün ağırladı. Ziyarete ilişkin önemli açıklamalarda bulunan Erdem, "Her biri Alanya’mıza ve ülkemize verdiği büyük hizmetlerle hafızalarımıza kazınan çok kıymetli büyüklerimizi Odamızda ağırladık. 


Geçmiş dönemin çok değerli Alanya Kaymakamlarından Valimiz Sayın Cengiz Gökçe, Kıymetli Valimiz Sayın Can Direkçi, Alanya Belediyesi eski Başkanlarımızdan Sayın Mustafa Bekar, yine geçmiş dönem Emniyet Müdürümüz Sayın Mehmet Söğüt, Eski Vergi Dairesi Müdürümüz Sayın Hüseyin Tatar, Avukat Sayın Osman Doğan ağabeylerimiz ile başarılı iş insanı Sayın Gökçen Gökçe ile bir araya geldik. Onların köklü tecrübeler sonucu ortaya çıkan kıymetli anılarını ve bizlere verdikleri tavsiyeleri büyük bir heyecan ve mutlulukla dinledik. Umarız görev süremizde Yüce Allah, bizleri onlara ve bize güvenen tüm dostlarımıza layık olmayı nasip eder. Nazik ziyaretleri ve bizlere yol gösterecek önerileri nedeniyle kendilerine teşekkür ederim" dedi. 

Editör:Hamdi Acet
Adınız
Yorumunuz
Hiç yorum yapılmamış.

0