Reklamı Geç
HABER DETAY
Mahmutlar'da 'Taksi' krizi
Mahmutlar genelinde hizmet veren taksilerin yetersiz olduğunu söyleyerek yeni taksi istediğini belirten Ahmet Top, Şoförler Odası Başkanı Ali Akkaya’ya yüklendi. Posta Medya’ya açıklamalarda bulunan Akkaya’da Mahmutlar’da ki sorunun taksiler değil toplu ulaşım olduğunu vurguladı.
06 Ocak 2023 - Cuma 12:18
YAŞAM

Alanya’nın en büyük mahallesi olan Mahmutlar Mahallesi’nde ulaşım sorunu yaşanıyor. Mahmutlar’da yaşayan vatandaşlar ve Mahmutlar Muhtarı Ahmet Top, ek taksi talebinde bulundu. 


"KAYMAĞINI BİZ GÖTÜRELİM DERDİNLER"
Konuya ilişkin açıklamalarda bulunan Mahmutlar Mahallesi Muhtarı Ahmet Top, “Mahmutlar’da yıllardır 30 ticari taksi var. Ben de taksi sayısının en az yüze çıkarılması için Büyükşehir Belediyesi'ne dilekçe sundum. Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Muhittin Böcek ile bu konuyu görüştüm. Bu soruna çözüm üreteceklerini bildirdiler. Ali Akkaya ve buradaki taksiciler, pastanın bölünmemesi için yeni taksilerin gelmesine karşılar. Onlar ne derse desin taksi sayısı arttırılacak” dedi. 


‘MUHTARIM HALK OTOBÜSLERİNİN BAŞINA GEÇTİ’
Top’un açıklamalarına yanıt veren Şoförler Odası Başkanı Ali Akkaya, sorunun Muhtardan kaynaklandığını söyledi. Akkaya, “Taksiciler karşı çıkıyor diye bir şey yok. Biz bununla ilgili gerekli girişimleri yaptık, gerekli cevabı ilgililere ulaştırdık. Odamız bu işleri takip ediyor. Burada bir itiraz yok, yapılması gerekeni zaten odamız yapıyor. Muhtar bunları söylüyor ama buradaki en büyük sorun toplu taşımacılık. Muhtarım sağ olsun orada halk otobüslerinin başına çıktı, Mahmutlar’da havuz sistemi varken ulaşım düzgündü ama şu anda maalesef taşımacılığın sorunlarını biz de hissediyoruz” diye konuştu.

Editör:Hamdi Acet
Adınız
Yorumunuz
Hiç yorum yapılmamış.

0