Reklamı Geç
HABER DETAY
Alanyaspor Başkanı Gündoğmuş’ta öğrencilerle bir araya geldi
Alanyaspor Başkanı Hasan Çavuşoğlu, ASİST ve AHENK projeleri kapsamında Gündoğmuş’ta öğrencilerle bir araya geldi. Davet üzerine Gündoğmuş’a giden Başkanımız Hasan Çavuşoğlu, Antalya’da Sağlık İçin Spora Teşvik (ASİST) projesi kapsamında Gündoğmuş Kapalı Spor Salonu’nda öğrencilerle buluştu. Başkanımız Hasan Çavuşoğlu’na Gündoğmuş Kaymakamı Hamza Özbilgi, Cumhuriyet Savcısı Tugay İnan ve Gündoğmuş Belediye Başkanı Mehmet Özeren de eşlik etti.
18 Mayıs 2022 - Çarşamba 12:29
YAŞAM

Başkan Hasan Çavuşoğlu, öğrencilere çeşitli hediyeler verip bir süre sohbet etti. Daha sonra Başkanımız Çavuşoğlu, Şehit Orman Mühendisi Abdullah Aydın Yatılı Bölge Ortaokulu öğrencileriyle voleybol oynadı. Ardından Hasan Çavuşoğlu, Antalya'da Hedeflenen Eğitime Nitelik Kazandırma' (AHENK) projesi kapsamında Gündoğmuş Çok Programlı Anadolu Lisesi’nde düzenlenen kariyer söyleşisine katıldı.

Söyleşide spor yaşamıyla ilgili konuşan  Hasan Çavuşoğlu, öğretmen ve öğrencilerden gelen soruları da yanıtladı. Hasan Çavuşoğlu, Aytemiz Alanyaspor’u Süper Lig’e çıkışı ile bugüne kadar yapılan çalışmalardan da bahsetti.

Editör:Hamdi Acet
Adınız
Yorumunuz
Hiç yorum yapılmamış.

0