Reklamı Geç
HABER DETAY
Ortadoğu değil Mahmutlar!
Mahmutlar Mahallesi 129. Sokak üzerinde yapılan yer altı çalışmalarının ardından sokağın atıl halde bırakılması çevre sakinlerini bezdirmiş durumda.
14 Eylül 2021 - Salı 18:57
YAŞAM

Aylardır Ortadoğu’yu aratmayan bu görüntülere maruz kaldığını belirten mahalle sakinleri, “Önce internet ve ağ için kazı yapıldı, ardından direkler için tekrar kazı çalışması yapıldı ve boşluklar doldurulmadan bırakıldı. Yetkililer günde birkaç kez toz olmasın diye sulamaya geliyor. 


Yolun ortasına dökülen kum ve toz bulutundan rahatsız olduğumuz için yaklaşık 3 aydır balkona çıkıp oturamıyoruz ve çamaşırlarımızı asamıyoruz. Evimizin kapıları kapalı olmasına rağmen tozdan oturamıyoruz. Hava zaten sıcak ve bizler de balkonlarımızı kullanamıyoruz. Yaz günü içeriye hapsolduk. Alanya Belediyesi’ne yazmama rağmen hiçbir şekilde ilgilenen olmadı. 


İnsanlar yaşadıkları evlerine hendeklerden atlayarak geçiyor. Yıla yakındır burada yaşıyoruz. Fakat defalarca söylememize rağmen bu yol hiç asfaltlanmadı. Biz ne kadar daha kapılarımızı kapatıp içeri hapsolacağız. Nereye kadar sürecek bu eziyet. Yetkililer burayı görmüyor mu? Acilen bu esaretten kurtulmak istiyoruz” diyerek isyan etti.

Editör:Hamdi Acet
Adınız
Yorumunuz
Hiç yorum yapılmamış.

0