Reklamı Geç
HABER DETAY
Geçmiş olsun Türkiye, Geçmiş olsun Akdeniz;
Kahramanmaraş’ın Pazarcık ilçesi merkezli, 7.7 büyüklüğünde meydana gelen deprem nedeniyle çok büyük üzüntü yaşıyoruz. Halen artçıları devam eden acı depremde yaralanan, sevdiklerini kaybeden herkesin acısını en içten dileklerimizle paylaşıyoruz.
07 Şubat 2023 - Salı 13:04
YAŞAM

Akdeniz Gazeteciler Federasyonu olarak depremin ilk anından itibaren tüm cemiyet başkanlarımız ve delegelerimiz, bölgede yaşayan bir çok kesimlerle de irtibat halindeyiz. 

Üyemiz olan Kahramanmaraş Büyükşehir Gazeteciler Cemiyeti, Hatay Gazeteciler Cemiyeti, Osmaniye Cebelibereket Gazeteciler Cemiyeti, İskenderun Gazeteciler Cemiyetlerinin Başkanlarıyla görüşmeler yaptık ve yapıyoruz. Meslektaşlarımızın durum ve bölge halkı için neler yapabileceğimizi sorduk ve  yardım taleplerine ilişkin gerekli bağlantıları kurduk. 


Bu süreçte birlik ve beraberlik içinde yaraların sarılması için konfederasyonumuz ile  federasyonumuz olarak tüm meslektaşlarımızın ve vatandaşlarımızın yanında olduğumuzu bir kez daha tekrarlamak isteriz. 


Akdeniz Bölgesi’nde büyük bir felaket yaşayan meslektaşlarımız için Federasyonumuza bağlı olan deprem alanı dışındaki tüm illerde kapılarımızı açtık ve evlerimizde kendilerini misafir etmeye hazırız. 


Bölgedeki meslektaşlarımız bizlere ulaşarak ihtiyaç duydukları yakınlarını yönlendirebilirler.   
Ayrıca; Antalya ve Alanya’da oteller, depremzedeler için kapılarını açtı. Tüm Cemiyetlerimizin üyeleri ve vatandaşlarımızı misafir etmeye hazır.  

Evsiz kalan, mağdur olan ve yaralananlara ve bölgede görev yapan tüm gazetecilere “BÜYÜK GEÇMİŞ OLSUN” dileklerimizi tekrarlıyor,  arama ve kurtarma çalışmalarından olumlu sonuçlar alınmasını temenni ediyor ve de umutla bekliyoruz.

Gaye Coşkun AGF GENEL BAŞKANI 

Editör:Hamdi Acet
Adınız
Yorumunuz
Hiç yorum yapılmamış.

0