Reklamı Geç
HABER DETAY
Turizm zirvesi Alanya’da yapıldı
Alanya Turistik İşletmeciler Derneği Başkanı Burhan Sili, “Ülke ve Alanya turizmine önemli katkı sağlayan Diana Travel, Odeon Tours, Der Touristik ve Tatil Budur’un değerli temsilcilerini Alanya’da ağırladık” dedi.
04 Ekim 2022 - Salı 19:51
TURİZM

Alanya Turistik İşletmeciler Derneği (ALTİD) üyelerine yönelik Sezon Değerlendirme Toplantısı Kaila Beach Hotel’de yapıldı. Moderatörlüğünü Türkiye Turizm Tanıtım ve Geliştirme Ajansı (TGA) ile Türkiye Otelciler Federasyonu (TÜROFED) Yönetim Kurulu Üyesi ve ALTİD Başkanı Burhan Sili’nin yaptığı toplantıda konuşmacı olarak Diana Travel Yönetim Kurulu Başkanı Burak Tonbul, Odeon Tours Türkiye Ürün Satın Alma Direktörü Egemen Tunçel, Der Touristik Türkiye Genel Müdürü Ertan Sakallı ve Tatil Budur Genel Müdür Yardımcısı Mustafa Kemal Çubuk yer aldı.

Toplantı sonrasında değerlendirmede Bulunan Başkan Burhan Sili, “Farklı kaynak pazarlarda faaliyet gösteren tur operatör temsilcilerini Alanya’da ağırladık. Alanya özelinde değerlendirmelerini dinledik. Hem 2022 sezon değerlendirmesi hem de 2023’e yönelik beklentilerin ne olduğuyla alakalı görüşmelerde bulunduk. Üyelerimiz toplantıya yüksek düzeyde ve sayıda katılım gösterdi. Alanya’mıza gelerek bizlere fikir ve düşüncelerini aktaran tur operatör temsilcilerimize ve toplantımıza dahil olup katkıda bulunan üyelerimize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Bundan sonra da belirli dönemlerde bu tarz etkinlikleri düzenlemeye devam edeceğiz ki sektörümüzün doğru yön alabilmesi anlamında bir fayda sağlayabilelim. Çok daha keyifli ve kazançlı, sürdürülebilir bir turizm diliyorum” dedi.

Editör:Hamdi Acet
Adınız
Yorumunuz
Hiç yorum yapılmamış.

0