Reklamı Geç
HABER DETAY
Vali Yazıcı Alanya’da muhtarlarla buluştu
Alanya’ya birtakım ziyaretlerde bulunan Antalya Valisi Ersin Yazıcı Alanya’daki mahalle muhtarları ile toplantı yaptı.
02 Aralık 2021 - Perşembe 16:01
YAŞAM

Alanya Kaymakamı Dr. Fatih Ürkmezer , Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel ve İlçe Daire Amirleri tarafından  karşılanan  Antalya Valisi Sayın Ersin Yazıcı Alanya ilçe ziyaretleri kapsamında bölgedeki çalışmaları ve sorunları dinlemek için mahalle muhtarlarıyla bir araya geldi. 


Meziyet Köseoğlu Mesleki Eğitim Merkezinde gerçekleştirilen toplantıda daire amirleri ve muhtarlara hitap eden Vali Ersin Yazıcı yaptığı konuşmada “Sevgili çok kıymetli muhtar arkadaşlarımız hoşgeldiniz. Uzun bir pandemi arasından sonra nihayet bir araya gelmeye başladık. 


Pandemi şartlarının yoğunluğu ve bölgemizde meydana gelen yangın olayları sebebiyle muhtar toplantılarımızı ertelemek zorunda kalmıştık. Ama artık bu toplantılarımızı da yapmaya başladık. Ben bu onurlu mesleği yaptığınız için öncelikle size teşekkür ediyorum çünkü şu an karşımda halk tarafından seçilmiş, vatandaşlarımız tarafından sen benim köyümü mahallemi temsil edebilirsin, sen benim ihtiyaçlarımı dertlerimi omuzlayıp çözüm için yollara düşebilirsin şeklinde nitelendirilmiş ve seçilmiş muhtarlarımız var. 


İnsanlığa hizmet etmek kadar güzel bir şey yok biz de bürokratlar olarak bunun gayreti içerisindeyiz ama seçilerek gelmiş olmak ayrı bir şeref ayrı bir onurdur. Vatandaşlarımız sizi seçerken yolumu, bahçemi, parkımı, suyumu, kanalizasyonumu yani mahallenin neye ihtiyacı varsa seni seçiyorum ki bu sorunları takip edeceksin sorunları çözmek için gayret göstereceksin diye sizleri seçiyor dolayısıyla omuzlarınızda ağır bir yük var. Ben inanıyorum ki tüm muhtarlarımız bu sorumluluğun bilinciyle hareket ediyor. 


Biz büyük bir devletiz; garibanına sahip çıkan bir milletiz. Devletin şefkat ve merhametini tüm vatandaşlarımıza ulaştırmak zorundayız. Saygıdeğer muhtarlarımız sizden ricam mahallenizde yaşlı, bakıma muhtaç, ihtiyaç sahibi insanlarımızdan haberdar olup onları belli periyotlarla ziyaret edip vatandaşlarımızın ihtiyaçları ve sorunlarını  kaymakamlığa ve ilgili kurumlara bildirmenizdir. 


Türkiye Cumhuriyeti Devletimiz çok büyüktür, yardıma muhtaç vatandaşına tam anlamıyla elini uzatır gerekeni yapar. Siz değerli muhtarlarımız vatandaşlarımızın derdini dertlenmek için seçildiniz görevinizi bu şekilde sürdüreceksiniz. Sorun neyse sorun çözülmediğinde pes etmeyeceksiniz gerekirse vatandaşın sorunları ile başvurduğunuz kurumların kapılarını aşındırmalısınız” dedi. 

Editör:Hamdi Acet
Adınız
Yorumunuz
Hiç yorum yapılmamış.

0