Reklamı Geç
HABER DETAY
Müdür Er, Alanya'daki son törenine katıldı
Bugün Antalya İl Milli Eğitim Müdürü olarak yeni görevine başlayacak olan Hüseyin Er, “Bu bir görevdir. Görevimizi en iyi şekilde yapacağız. Bundan hiç kimsenin şüphesi olmasın” diye konuştu.
14 Eylül 2020 - Pazartesi 10:47
GÜNDEM

Alanya’da ‘2020-2021 Eğitim öğretim Yılı İlköğretim Haftası’ nedeniyle kutlama programı düzenlendi. Hükümet Meydanı’ndaki Atatürk Anıtı önündeki kutlama programına Alanya Belediye Başkan Vekili Mustafa Tuna, Antalya İl Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Er, çok sayıda öğretmen ile öğrenciler katıldı. Atatürk Anıtı’na çelenk sunulmasıyla başlayan program saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla sona erdi.  Kutlama programı sonrasında açıklamalarda bulunan Hüseyin Er, 21 Eylül Pazartesi günü Milli Eğitim Bakanlığı’nın talimatları doğrultusunda pandemiden kaynaklı gecikmeli bir sistemde örgün eğitime başlayacaklarını söyledi. Er, “Hepimizin bildiği üzere uzaktan eğitimimiz 31 Ağustos’tan bu yana devam ediyor. İnşallah 21 Eylül Pazartesi günü ilkokul birinci sınıflarımız ve okul öncesi öğrencilerimiz ile beraber yüz yüze eğitime başlayacağız.  Bizim mücadelemiz cehaletle. Tüm eğitim camiası olarak var gücümüzle çalışıp Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün hedef koyduğu muasır medeniyetler seviyesine ülkemizi çıkarabilmek için eğitim camiası olarak çalışacağız” dedi.

“BUGÜN YENİ GÖREVİME BAŞLAMAYI DÜŞÜNÜYORUM”

Antalya İl Milli Eğitim Müdürü olarak göreve başlamasıyla ilgili soruyu cevaplayan Er, “Yazım cuma günü akşam geç vakitte geldi. Bir aksilik olmazsa inşallah bugün öğleden sonra ayrılacağım. Bugün Antalya’da yeni görevime başlamayı düşünüyorum. Yeni eğitim öğretim yılı çelenk sunma törenini burada yapıp Antalya’ya gitmemiz, birlik ve beraberlik içerisinde çalışmamız bizim ne kadar büyük, güçlü bir aile olduğumuzu gösteriyor. Bu bir görevdir. Görevimizi en iyi şekilde yapacağız. Bundan hiç kimsenin şüphesi olmasın” diye konuştu.

Editör:Son Alanya Kaynak: (Son) - Son Alanya
Adınız
Yorumunuz
Hiç yorum yapılmamış.

0