Reklamı Geç
HABER DETAY
Kaymakam Ürkmezer Kargıcak Vahapoğlu İlkokulunu Ziyaret Etti
Alanya Kaymakamı Dr. Fatih Ürkmezer Kargıcak Vahapoğlu İlkokuluna ziyarette bulundu Kargıcak Vahapoğlu İlkokulunu ziyaret ederek öğrencilerle bir araya gelen Kaymakam Ürkmezer okul müdürü Adnan Aslan'dan okulun durumu ile ilgili bilgi alarak incelemelerde bulundu.
22 Nisan 2024 - Pazartesi 15:13
YAŞAM

Daha sonra anasınıfı öğrencilerini ziyaret eden Kaymakam Ürkmezer öğrencilerin dersini izleyerek yaptıkları 23 Nisan resim etkinliklerini inceledi. Anasınıfı ziyaretinin ardından ilkokul  sınıflarını ziyaret eden Kaymakam Ürkmezer öğrencilere kitap okumanın öneminden bahsederek derslerinde başarılar diledi ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramlarını kutladı. 


Sınıf ziyaretlerinden sonra okul öğretmenleriyle bir araya gelen Kaymakam Ürkmezer öğretmenlerle okul ve öğrencilerin eğitim durumuyla ilgili değerlendirmeler yaparak görüş ve önerilerini dinleyip emek ve çalışmalarından dolayı kendilerine teşekkür etti. 
Kaymakam Ürkmezer'e ziyaretinde İlçe Milli Eğitim Müdürü Yusuf Yılmaz ve Kargıcak mahalle muhtarı Muammer Asiltürk eşlik etti.

Editör:Hamdi Acet
Adınız
Yorumunuz
Hiç yorum yapılmamış.

0