Reklamı Geç
HABER DETAY
Alanya İHH arama ekibi Gazipaşada Kayıp şahsı Arıyor
Gazipaşa'da Kaybolan Fettulah Kaya için Antalya Jandarma Alay Komutanlığı, AFAD ve Alanya İHH arama kurtarma ekibi, Fettulah Kaya'nın son görüldüğü yer olan Zeytinada mahallesinde geniş çaplı bir arama kurtarma operasyonu başlattı.
20 Nisan 2024 - Cumartesi 17:53
ASAYİŞ

Alanya İHH arama kurtarma ekip başkanı Ramazan Başkan Kayıp vatandaşı bulmak için bölgede çalışmalara başladıklarının bilgisini verdi

 

Ekip başkanı Ramazan Başkan, kayıp vatandaşı bulmak için bölgede yoğun bir şekilde çalıştıklarını ve tüm imkanların seferber edildiğini belirtti.

 
Yerel halk ve gönüllüler de arama çalışmalarına destek verirken Gazipaşa Zeytinada mahallesinde Fettulah Kaya'nın enson görüldüğü noktadan teknik cihazlar ve dron Kulanılarak kayıp şahsın biran önce sağ salim bulunarak Ailesine kavuşması için ekipler arama kurtarma çalışmalrını sürdürüyor.

Gazipaşa'da kaybolan Fettulah Kaya'nın bulunması için başlatılan arama kurtarma çalışmaları, yerel topluluğun ve gönüllülerin katılımıyla yoğun bir şekilde devam ediyor. Alanya İHH arama kurtarma ekibi, Antalya Jandarma Alay Komutanlığı ve AFAD'ın koordinasyonunda, Kaya'nın son görüldüğü Zeytinada mahallesinde geniş çaplı bir operasyon yürütüyor. 


Alanya İHH arama kurtarma Ekip başkanı Ramazan Başkan; kayıp vatandaşın en son görüldüğü noktadan itibaren teknik cihazlar ve dronlar kullanılarak yapılan aramalar, hem karada hem de havada titizlikle sürdürüyoruz. Herkesin ortak dileği, Fettulah Kaya'nın en kısa sürede ailesine kavuşmasıdır dedi.

Editör:Hamdi Acet
Adınız
Yorumunuz
Hiç yorum yapılmamış.

0